gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, да...зашто да не, с обзиром колику километражу направим у току једне сезоне, таман би било довољно бар до тамо.DeMikelis, kad god vidim Tvoj avatar, zamisljam te kako njim stizes u npr Togean...
Да, да...зашто да не, с обзиром колику километражу направим у току једне сезоне, таман би било довољно бар до тамо.
А могли би и сви ми заједно са форума, тј. ове теме бар да покушамо... ево као ови "ентузијасти".![]()
JocK jaДа, да...зашто да не, с обзиром колику километражу направим у току једне сезоне, таман би било довољно бар до тамо.
А могли би и сви ми заједно са форума, тј. ове теме бар да покушамо... ево као ови "ентузијасти".![]()
Ima nas jos, samo sto mudro cutimo i citamo...![]()
Извини, прво нисам видела да си женско, Фервекс ми звучало мушки...Крива сам што нисам читала.
А драго ми је да овде има и неког ко их познаје, ја ћу их кад - тад уватити да их упознам...
П.С. Ја ћу морати НАМЕРНО да их упознам...
E ma nema veze, jest da ne zvuci bas zenski, ali Fervex mi se nalazi pored monitora pa mi je to prvo palo na pamet kada sam se registrovalaCula sam da ste pozvani u Vs na grupno upoznavanje, a ni ja ne bih poznavala Dacu da nemamo istu mamu i istog tatu...
![]()
E ma nema veze, jest da ne zvuci bas zenski, ali Fervex mi se nalazi pored monitora pa mi je to prvo palo na pamet kada sam se registrovalaCula sam da ste pozvani u Vs na grupno upoznavanje, a ni ja ne bih poznavala Dacu da nemamo istu mamu i istog tatu...
![]()
Pa dobrodosla Ljubcetova svastiko
![]()
Hvala vam na dobrodoslici, samo da znate da sam ja vec duze sa vama...i bas mi je lepo... Trebala sam da stavim Ljubcetova svastika kao nik, pa da se zna da je porodica na okupu
![]()
Ахаха, сад кад почнемо сви Љубчету да се обраћамо са ,,Где си, зете, падни ми на груди!''![]()
Strasno....Алекс, видиш да фамилија мора да дође овде да би их срела!
Мора да смо досадни, јадни људи, не могу без нас да буду ни дан!
(А и ја чекам, само се правим...)