Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Najzad da nadjem malo vremena i za staro drustvo
Laie_91B.gif

Nazalost posle delte Mekonga se vracamo za Sajgon, i moja zelja da vidim "Phu-Quock" ostrvo do kojeg se po ceni od 7 eura dolazi iz jednog mestasca "Rach Gia" na delti, nije se ostvarila
nea.gif
... ove godine...
cool.gif

Ostrvo je smesteno u Tajlandskom zalivu nekih 3 sata voznje brodom, a o njegovoj lepoti i pravim tropskim plazama koje vaze za najlepse u Vijetnamu, ne mogu da vam pricam iz prve ruke, ali samim tim sto su mi kada sam pre puta "proucavao" Vijetnam bila "prvi pik",.verujte mi na rec...
pardon.gif

Izguglajte fotografije, verujem da ce vam se svideti
yes.gif

Pa da nastavim gde sam stao, a to je povratak u Sajgon i kako smo proveli zadnji dan u ovom petomilionskom gradu...

Svracamo u jedan Vijetnamski restoran sa finom bastom, mislim volimo mi voce, ali najzad ...HLEB
yahoo.gif

10mr7kw.jpg

2ngbjol.jpg

2pod5b5.jpg

21e0zdt.jpg

Ostatak vremena smo posvetili obilasku grada, ne bi li videli jos neku znamenitost, a uvece cemo u soping
girl_in_love.gif
...
air_kiss.gif

Na "spisku" je bio deo grada "Dong-Hol" koji je bio pod izuzetnim uticajem Franuza, sto se najvise videlo i po arhitekturi.
Katedrala Notre Dame, radjena po uzoru na Parisku...

2a5c277.jpg

Da vas ne davim previse sa zgradama, podacima i klasicnim obilascima, jer i mene pri citanju necijh putopisa koji mi izgledaju kao preslikani iz turistickih prospekata, to "malko nervira" pa preskacem redove naveliko, pomenucu samo da smo obisli palatu ujedinjenja, zgradu poste... i jos neka fina mestasca
yes4.gif

Evo neceg sto interesuje drustvo na forumu, a to su LUSTERI
biggrin.gif

ieed6q.jpg

ih, cim pripretim on i lustere kaci :D

daco, ak te nesto bude zezo u buducnosti i odlagO ti mu samo pripreti da ces mene zvat :) more?
:zcepanje:
more;) mada se mi bas slusamo i bez pretnji ... jedan :zag: i sve moze ;)

:D Pozdrav Ljubcetu i Daci i jedno pitanjce : jel ovaj balvan jedini put da se udje u kafanu ?
2ngbjol.jpg

PozzZZzz Majoo:)
niiijee...to je samo kao ukras u okruzenju restorana :)

:worth: ja se pretplacujem iz odma, mozda preko veze dobijem % ;)
Nego draga nasa Banda, Ti im onda dodjes kao menader :super:

Еее, то, ја сам манагер :zcepanje: а ти ради маркетинг својим писанијима! ;)
Милица чобаница, изем јој ник:zag:, ићи ће са нама да нас све чува, да неко из стада Сулавези (јооој, не желим да ово звучи ружно! :sad2:) не побегне самостално.

Ја сам моју капару дао још пре неки дан, а ви видите шта ћете.
wink.gif
DeMikelis, kad god vidim Tvoj avatar, zamisljam te kako njim stizes u npr Togean ;)

Еее, то, ја сам манагер :zcepanje: а ти ради маркетинг својим писанијима! ;)
Милица чобаница, изем јој ник:zag:, ићи ће са нама да нас све чува, да неко из стада Сулавези (јооој, не желим да ово звучи ружно! :sad2:) не побегне самостално.

Banda, ja cu da odradim marketing zadzaba, samo da bih znala sve pojedinosti iz 1. ruke
valjalo bi da me posaljete U Sulawesi ;)

Za par dana sam bukvalno progutala celu temu(mada imam vremena samo 15-ak minuta dnevno za takvo uživanje,pa je zato i trajalo par dana) i moram reći da vam je fantastična atmosfera ovde u kafiću i svi ste mnogo slatki...
Veliki pozdrav Sulawesijanci i uživajte i dalje :D

Tema je sjajna, a drustvo ekstra. Prvo sto pogledam kada ukljucim kompjuter je
.
Pozdrav svima.:heart:

Back