Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
DeMikelis, kad god vidim Tvoj avatar, zamisljam te kako njim stizes u npr Togean ;)...
Да, да...зашто да не, с обзиром колику километражу направим у току једне сезоне, таман би било довољно бар до тамо. :)

А могли би и сви ми заједно са форума, тј. ове теме бар да покушамо... ево као ови "ентузијасти". :hahaha:

Да, да...зашто да не, с обзиром колику километражу направим у току једне сезоне, таман би било довољно бар до тамо. :)

А могли би и сви ми заједно са форума, тј. ове теме бар да покушамо... ево као ови "ентузијасти". :hahaha:

Ali umesto biciklica da najašemo skutere da se što pre adaptiramo na Vijetnam:rotf:

JocK ja :lol:
meni je cika doca :roll: strogo zabranio ... vveliki napor ( a i preterano uzbudjivanje )
Ja cu da vas pratim :zper: pogledom ;)

Ima nas jos, samo sto mudro cutimo i citamo... :whistling:

Аха, а јављаш се кад си видела како возимо, а? ;) :)
За мене је ово заиста најлепша тема на форуму, и врло лепо тече све ово време, захваљујући прво Љубчету и Даци, а онда и људима који прате... :heart:

Poslednja izmena:
Извини, прво нисам видела да си женско, Фервекс ми звучало мушки...:sad2: Крива сам што нисам читала.
А драго ми је да овде има и неког ко их познаје, ја ћу их кад - тад уватити да их упознам... :heart:
П.С. Ја ћу морати НАМЕРНО да их упознам...

Извини, прво нисам видела да си женско, Фервекс ми звучало мушки...:sad2: Крива сам што нисам читала.
А драго ми је да овде има и неког ко их познаје, ја ћу их кад - тад уватити да их упознам... :heart:
П.С. Ја ћу морати НАМЕРНО да их упознам...

E ma nema veze, jest da ne zvuci bas zenski, ali Fervex mi se nalazi pored monitora pa mi je to prvo palo na pamet kada sam se registrovala :dash: Cula sam da ste pozvani u Vs na grupno upoznavanje, a ni ja ne bih poznavala Dacu da nemamo istu mamu i istog tatu... :)

E ma nema veze, jest da ne zvuci bas zenski, ali Fervex mi se nalazi pored monitora pa mi je to prvo palo na pamet kada sam se registrovala :dash: Cula sam da ste pozvani u Vs na grupno upoznavanje, a ni ja ne bih poznavala Dacu da nemamo istu mamu i istog tatu... :)

:zcepanje::zcepanje: Ово је дивно! :heart:
И ја на форуму имам једну такву... :)

Онда, ти случајно познајеш Дацу, а намерно зета... :zcepanje:

Hvala vam na dobrodoslici, samo da znate da sam ja vec duze sa vama...:mrgreen: i bas mi je lepo... Trebala sam da stavim Ljubcetova svastika kao nik, pa da se zna da je porodica na okupu :)

Guest.0077913001270245487.gif

Guest.0107896001270245610.gif
Guest.0794490001270245731.gif

Poslednja izmena:
Ахаха, сад кад почнемо сви Љубчету да се обраћамо са ,,Где си, зете, падни ми на груди!'' :zcepanje:

:zcepanje: :zcepanje:
Jedino sto mogu jeste da teram Ljubceta i Dacu da pisu kada dodju kod mene... a inace su bez kontrole, i ja citam samo kada postave nesto, nista u napred ne znam... Sem nekih sitnica:whistling:
P.S. Maha-maja svaka cast za grafite... :worth:

Алекс, видиш да фамилија мора да дође овде да би их срела! :rtfm:
Мора да смо досадни, јадни људи, не могу без нас да буду ни дан! :sad2:

(А и ја чекам, само се правим...;))
Strasno....:zcepanje::zcepanje:
Bas bi mogli stvarno da organizujemo okupljanje u VS-u,ima lepih mesta za to.:)

Back