ljubce
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace veoma interesantni rezultati glasanja na anketi
Bas mi je zao sto nisam stavio javno, pa da vidim ko je kako glasao...
Meni je najvece iznenadjenje Indija, narocito u ovakvoj konkurenvciji
![]()
ovde se najvise cuje za Maldive- raj na zemlji, a retko ko je cuo da se ide i u Vijetnam turisticki. Ako je bila visestruka ank. ja sam glasala Maldive( vise ne bih, sada bih nesto drugo
), Vijetnam i Tajland( a sada Filipine)
a o Meleziji ja licno nikada nista cula !
Smestamo se u hostel koji se nalazi u "srcu" kvarta, i po ceni od 2,5$ po osobi dobijamo finu sobu sa klimom,tv-om i toplom vodom... umorni od puta, gladni i zeljni da sto pre krenemo sa "lutanjem", ni ne primecujemo tada da nam soba nema prozor![]()
Motori– to je bilo ono što je prosto ostavljalo bez reči.još pre dolaska u Vijetnam culi smo da je automobila ovde jako malo, a motocikla jako puno, ali ipak nismo u potpunosti bili spremni za saobracajni haos na koji smo naišli.
Mislim da ne bi pogresili ako kažemo da na svakih hiljadu motora dolazi tek jedan automobil. .
![]()
Zasad se, umesto za automobile, u centru Sajgona parking naplaćuje za motore.
Nema sekunde, a da neko ne "zatrubi", toliko buke i galame da se uopste vise ne zna ko kome trubi i zbog cega...
NE-VE-RO-VAT-NO, trazim reci da vam, to docaram ali nevredi
Na njima retko sedi samo jedna osoba, obično ih je dvoje, a ponekad i troje, a ponekad još i stanu kutije, vreće, koferi i slično.
U vodicima za Vijetnam je posebno upozorenje dato za saobracaj i kako preci ulicusto kada ste na licu mesta izgleda kao "nemoguca misija", na poneki pesacki prelaz koji inace sluzi kao ukras nemojte da polazete nadu, jedino reeetki semafori nude pomoc, ali avaj
znaci da se vratim na savet koji glasi "da ostvarite kontakt ocima sa vozacem"
sa kojim bre vozacem kad ih ima na hiljade i to sa svih strana
i nije im neki savet, bolji je nas..."zamolite nekoga od mestana da vas prevede preko ulice, a vi zmurite i to sto jace"
![]()
Filipini su inace meni najdraza destinacija![]()
A Malezija je, i ta skoljka sa fotografije je iz Malezije
![]()
A u Indonezija t.j. SULAWESI bi svega 5% forumasa![]()
Koja bese banka nije dugo bila pljackana![]()
Evo krupnijeg plana...
![]()
A ja je lepo oribala peskom , caklila se unutrasnjost i vec sam je videla u akvarijumu ... a ljubce nece u zatvor pa to ti je ...![]()