Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa mora neko da bude kriv... ko ce drugi nego "Ljubce"...
Viannen_moi-boy.gif
...

Ako budeš pisao kasno noćas...a ja te čekam da čitam...pa se ja ujutru uspavam..ko će da bude kriv :zper:

...
Hyron_03.gif

E pa drugari nastavljamo ...
WhiteVoid_2.gif

Kada ste bolesni, umirite se, popijete lek, zaspite... ma posle sat, dva, tri, vam je malo lakse, ali ovo je bilo stvarno neizdrzivo... toliko vremena je proslo, a mene ovo "kida" istim intenzitetom, stvarno ne znam sta cu sa sobom od bolova
kez_11.gif

Daca odlucuje... moramo hitno da se vratimo za Srbiju
connie_feedbaby.gif
... ali kako??? u dzepu imamo mozda jos 250 eura, sto nikako nije4 dovoljno:sad2:
Potom silazi dole da na internetu pogleda cenu karata, i nalazi sa "Turkish airlainsom" ,Delhi-Beograd i to u 4 ujutru, po ceni od 600 eura:eek:... zove telefonom Srbiju, ali vikend je ne mozemo da uradimo nikakve transakcije,:think: Daca svasta pokusava ali bezuspesno..."westernunionom" iz Srbije nije moguce poslati novac:dash:..
vec je proslo 22h, jos samo nesto jace od 3 sata vremena da kupimo karte i stignemo na aerodrom, a i ako prodje ponoc necemo moci vise da uopste da ih pazarimo...
Ja "ludim" od bolova... nijedan lek mi nije nimalo pomogao, a bolest me je neverovatno slomila...od jutros ne staje
black_eye.gif

E a sad sta bi mi bez pravih prijatelja
friends.gif
... u "pomoc" nam priskace Dacina klupska drugarica, kojoj snajka radi u beogradskoj agenciji "Avioteeam" , koja je u tim trenucima zatvorena, ali pravi se "prava filmska akcija", ona je iz Borce ali ima kljuceve agencije, koja se ja mislim nalazi na Novom Beogradu, i ONA u velikoj zurbi krece put N.Bg-a
connie_running.gif
...

Fw: ********* ******** MR 09AUG DEL IST
******** ******** MR 09AUG DEL IST
8/8/2009 6:27:45 PM
From:
"AVIOTEAM (AGENTID02816337)" <emailserver@pop3.amadeus.net>
To:
"" <Gordana@avioteam.co.rs>

********* ********MR 09AUG DEL IST
ELECTRONIC TICKET
PASSENGER ITINERARY RECEIPT

AVIOTEAM DATE: 08 AUGUST 2009
TAKOVSKA 13 AGENT: 2301
11000 NAME: ********* ******** MR
BEOGRAD
IATA : 952 12025
TELEPHONE: 381 11 334 4042

ISSUING AIRLINE : TURKISH AIRLINES
TICKET NUMBER : ETKT 235 1772642334
BOOKING REF : AMADEUS: X8ANPY, AIRLINE: TK/SA4KIS
FROM /TO FLIGHT CL DATE DEP FARE BASIS NVB NVA BAG ST

DELHI TK 1071 E 09AUG 0420 EOWPX12M 09AUG 09AUG 30K OK
TERMINAL:2
ISTANBUL ARRIVAL TIME: 0845
TERMINAL:I

ISTANBUL TK 1441 E 09AUG 1305 EOWPX12M 09AUG 09AUG 30K OK
TERMINAL:I
BELGRADE ARRIVAL TIME: 1345
TERMINAL:2

AT CHECK-IN, PLEASE SHOW A PICTURE IDENTIFICATION AND THE DOCUMENT YOU
GAVE FOR REFERENCE AT RESERVATION TIME

ENDORSEMENTS : NONEND/TK ONLY
EXCHANGE RATE : 0.014602
PAYMENT : CASH

FARE CALCULATION : DEL TK X/IST TK BEG332.91NUC332.91END ROE47.309000

AIR FARE : INR 15750
EQUIV FARE PAID : RSD 21462
TAX : RSD 6345YR 1771IN 373WO
TOTAL : RSD 29951

USPEVAAAA , kupuje nam 2 karte, a novac skida sa racuna agencije...
JC_ThankYou.gif

Poslednja izmena:
....kad se samo setim :dash:
sigurno sam se 3000 puta penjala gore u sobu i silazila na telefon i net ne bi li se nekako snasli za novac ...najbolje mi je bilo kad sam posle 3 sata jurcanja i telefoniranja nasla drugaricu koja ima dovoljno novca na kredontnoj kartici :klap: i sve ja lepo krenem da kupujem i idem br kartice ...skriveni broj ...sve super i dodjem na datum isteka kad ono 03.09 :rtfm:jooooj odvalila sam:besna: a ono subota vece :sad2: ....ajd opet sve u krug zovi
A kod ljubceta svaki put udjem u sobu s drugom vesti , "ej ljubce nasla sam poslace nam " "ej nece ne radi im Western " ...doslo mi je da opljackam nekoga:sad2:
Ali kad su stigle karte sve sam zaboravila , sad treba da prodjemo dva terminala da nas ne stave u karantin , tj meni je bilo samo da izadjemo iz Indije pa dalje ats nam dragi Bog da .

sigurno sam se 3000 puta penjala gore u sobu i silazila na telefon i net ne bi li se nekako snasli za novac ...najbolje mi je bilo kad sam posle 3 sata jurcanja i telefoniranja nasla drugaricu koja ima dovoljno novca na kredontnoj kartici :klap: i sve ja lepo krenem da kupujem i idem br kartice ...skriveni broj ...sve super i dodjem na datum isteka kad ono 03.09 :rtfm:jooooj odvalila sam:besna: a ono subota vece :sad2: ....ajd opet sve u krug zovi
A kod ljubceta svaki put udjem u sobu s drugom vesti , "ej ljubce nasla sam poslace nam " "ej nece ne radi im Western " ...doslo mi je da opljackam nekoga:sad2:
Ali kad su stigle karte sve sam zaboravila , sad treba da prodjemo dva terminala da nas ne stave u karantin , tj meni je bilo samo da izadjemo iz Indije pa dalje ats nam dragi Bog da .

slusaj daco, ljubceta cu da bijem jer svako jutro ustajem ko vampir, neispavani vampir. a ti kad budete negde u nekoj zabiti pa vam zafali za karticu samo baci ovde na temu, ja ti saljem ako treba i zadnji cent :D

Svaka ti cast kako si ostala pribrana u tim trenucima:klap:

Jedva cekam da procitam kako ste prosli terminale, to ce da bude haos, osecam:zcepanje:

Mozda nisi morao da obelodanis javno ovu pomalu kriminalnu informaciju:zper:, mogao si svima na PP :D ali wow, kao u filmu:klap::super:

Ajoj daleko bilo da je to kriminalno , sve je apsolutno legalno mi smo novac uplatili na racun acencije odma po dolasku , u ponedeljak, to je bila jedna veelika usluga :D a agencije inace tako i posluju kupe karte sa svojim sredstvima i onda naplate uslugu , daju neke pogodnosti u smislu odlozenog placanja ...

Ajoj daleko bilo da je to kriminalno , sve je apsolutno legalno mi smo novac uplatili na racun acencije odma po dolasku , u ponedeljak, to je bila jedna veelika usluga :D a agencije inace tako i posluju kupe karte sa svojim sredstvima i onda naplate uslugu , daju neke pogodnosti u smislu odlozenog placanja ...
Ma dobro je da ste se snasli.... ajde sad da cujemo kako ste doleteli u BG sa bolesnim Ljubcetom.

Drugari:super: ove godine zajedno na forumu pravimo spisak potrebnih stvari
Viannen_loungelizard.gif

Simpaticna mi je vasa briga i iznenadjenje onim sto nam se desilo, i ne zelim da "EliNS" moj odgovor shvati kao zlonameran, jer znam da se i ona ustvari "iznervirala", zato sto se to desilo, pa mora neko da bude kriv... ko ce drugi nego "Ljubce"...
Viannen_moi-boy.gif
...
Viannen_moi-girl.gif

Ajde, imate jos sat-dva da budete moja "mama Dragica", a posle nastavljamo
JC_spank.gif
...
biggrin.gif

disco.gif

:cool: ako si nam reko :D ;)
btw, cula sam pre par godina , od prijateljice koja je bas ono bogata, zena diplomate, zivi u Monaku :lol: :
muz i ona su proputovali pola sveta, 1. klasom, sve predostroznosti, vakcine , lekovi
Pokupila je neke amebe :per: i nikad nikad nisu provalili gde :eek:

Kakvu nam je uslugu ucinila.:worth::worth:.. ne smem ni da pomislim kako bi prosao da se nismo odmah vratili, a kasnije cu objasniti zbog cega je to bilo vrlo bitno:think:

"Moj heroj" ulece u sobu sa istanpanim tiketima, i brzo pakuje torbe jer je vec narucila taxi za 00.30, a sada je ponoc...
Mene iznenada, polako popusta temperatura, a za njom i vecina simptoma, osim neverovatne isrpljenosti, obliva me leden znoj...
connie_nutzo.gif

Totalno sam nemocan cak i ranac da nosim, pa Daca sve sama spusta do recepcije... :cmok:
Stigao je taxi, krecemo, ii posle nekog vremena izlazimo ispred aerodroma... e sad samo da nemam temperaturu, inace sam gotov... izlazim na udarnim vestima ovde garant
JC_wanted.gif

vec zamisljam Dacu kako se nadvlaci sa njima da i ona udje u hitna kola:besna: :tiganj:... :hahaha:
Na srecu NEMAM TEMPERATURU j.b.t. pa ovo je neverovatno
yahoo.gif

ja se ponasam kao da mi nije nista, a samo sto se ne onesvestim, prolazimo kontrole i za neko vreme evo nas najzad u avionu... uspeli smo
crazy_pilot.gif

Poslednja izmena:

Ma znam, salila sma se malo:D ja sam to sve zamislila u svojoj glavi sa sve muzikom iz neke teske akcije:rumenko: cak je i drugarica vozila u sivom kaputu, a bila je kisna noc:D

Necu vise da spamujem, cekam nastavak:bye:

Indija je neverovatna, vazno nam je bilo samo odande da izadjemo, pa neka nas u Turskoj u kojoj cu se osecati kao "domacin", a u kojoj presedamo, i odvedu u bolnicu...
Laie_48.gif

Nekako ne mogu ni da zamislim kakve su bolnice u Indiji, neko je rekao da ima extra privatnih, ali ko zna gde bi ja zavrsio, i da li bi me oni uopste testirali na malariju??? lecili bi me od svinjskog gripa, a moja bolest bi napredovala i ... ne smem ni da razmisljam...
primera radi test na malariju koliko ja znam, u Srbiji postoji samo u Beogradu.
Sta sam i mogao da ocekujem od zemlje u kojoj u siromastvu živi skoro 800 miliona ljudi, od ukupno 1,1 milijarde stanovnika koliko ima Indija...:sad2:
Apsolutno nezamislivo za zapadnjake, te nemerljivo s bilo kojim standardima siromaštva o kojem mi govorimo.
fool.gif

Prevedeno u brojke to izgleda ovako: oko 400 miliona Indijaca živi s prihodom manjim od jednog dolara dnevno, dok drugih 400 miliona građana živi s manje od dva dolara dnevno.:. strasno:sad2:

Indija je neverovatna, vazno nam je bilo samo odande da izadjemo, pa neka nas u Turskoj u kojoj cu se osecati kao "domacin", a u kojoj presedamo, i odvedu u bolnicu...
Laie_48.gif

Nekako ne mogu ni da zamislim kakve su bolnice u Indiji, neko je rekao da ima extra privatnih, ali ko zna gde bi ja zavrsio, i da li bi me oni uopste testirali na malariju??? lecili bi me od svinjskog gripa, a moja bolest bi napredovala i ... ne smem ni da razmisljam...
primera radi test na malariju koliko ja znam, u Srbiji postoji samo u Beogradu.
Sta sam i mogao da ocekujem od zemlje u kojoj u siromastvu živi skoro 800 miliona ljudi, od ukupno 1,1 milijarde stanovnika koliko ima Indija...:sad2:
Apsolutno nezamislivo za zapadnjake, te nemerljivo s bilo kojim standardima siromaštva o kojem mi govorimo.
fool.gif

Prevedeno u brojke to izgleda ovako: oko 400 miliona Indijaca živi s prihodom manjim od jednog dolara dnevno, dok drugih 400 miliona građana živi s manje od dva dolara dnevno.:. strasno:sad2:

:eek::eek:
Bas strasno.

Back