Jooj kad se setim lutanja po New Delihiju ...mislila sam da cu pronaci neku apoteku u blizini hostela(ili sta je vec ono bilo ) ali nije bilo teorije , sve su to bile neke tezge na ulici , na kojim su lekovi nabacani , prasnjavi ...ne daj Boze da to neko popije

Pa puta sam se vracala u sobu da vidim kao je Ljubce i spustala se dole ne bi li nasla nesto ...kada sam videla da nema vajde od tog kvarta odlucila sam da odem u onaj u kom smo bili predhodnog dana,sa shoping centrima..."tamo sigurno ima neka apoteka "
Sela sam na metro a non stop mislim kako je ljubce, i sve mi nekako sporo ide ovaj metro i svi me nerviraju i cudno me gledaju ...
Napokon sam stigla u taj deo sa molovima(msm da je bilo 4 )...."i tako je ona trcala od jednog do drugog " i nista , nema ni jedne apoteke..uzela sam nesto voca u marketu i sokova i krenula dalje .
Jurcala sam unaokolo , pojma nemam ni ja kako ali naletela sam na neku "apoteku "

i sva srecna udjem unutra a ono....ma posle svega sto sam videla , recimo ok

i taman da zaustim i trazim lek ....a ja ne znam koji lek da trazim

pa nisam u Srbiji da kazem apotekarki sta mu je i ona me usluzi , ili uzmem neki "nas" lek...mada za onako stanje ne bih ja ni isla u apoteku u Srbiji nego direkt u bolnicu...
lekovi svi izpreturani tako da ne moze ni da mi zapne nesto za oko , uzela neke vitamine, i setim se paracetamola msm da je on za skidanje temperature i tako to na tu temu

, i toplomer i brzo nazad .
Sela u metro i buljim u one stanice iznad glave i nema sanse da se setim kako se zove ona nasa

,mislim se "e samo jos da se izgubis i da dozivljaj bude kompletan ", ali kada je "teta" rekla ime i ja prepoznala stanicu ...trk u ...hostel da vidim ljubceta i da ga nakljukam