Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije ljubce onaj na talasu , ljubce je ....
Picture%20025.jpg
[/IMG]
:zcepanje:
a i ja sam uglavnom bila ispod talasa :rumenko:

E pa drustvo nastavljamo
Laie_28.gif

Dane na Baliju smo proveli u pravom uzivanju i odmoru, bez neke trke- frke, a mogu reci da nam je posle mesec i po dana lutanja, tako nesto bas i trebalo
smoke.gif
,
Jedina zamerka je na dosadnim prodavcima, koji setaju plazom i ne daju vam mira ni minut, pa je jedino resenje da kupite majcu sa velikim "no thanks"...
negative.gif

Jos jedna stvar koja nas je iznenadila su prodavci droge, koji su me podsecali na nase "stare" dilere deviza, setate ulicama, a sumnjive face kroz zube skrgucu "marihuana", heroin..." ufff
aggressive.gif

Bali t.j. Kuta , su vise puta u proslosti bili meta teroristickih napada, tako je nazalost u jednom 2002 godine, stradalo preko 200 ljudi uglavnom turista...
Na mestu tragedije napravljen je spomenik sa imenima zrtava.
bbbba.jpg

Doslo je vreme za pokret i nastavak putovanja za Singapur odakle istog dana imamo let za Chenai-grad na jugoistoku Indije, u pokrajini Tamil Nadu... lokalnim minivanom krecemo na aerodrom i 11-ti let
crazy_pilot.gif

Sve je bilo po planu dok nismo stigli do zadnje kontrole pre ulaska u avion...
Dacina palma koju smo nosili u ruci NE MOZE da se iznese iz zemlje...:eek:... :besna:
cray.gif
vec zamisljam Dacu kako ovu radnicu...
connie_caveman-1.gif
ufff a tolko smo je teglili:(
Picture%20986.jpg

Imam ideju... Daca prolazi, a ja se vracam da kobajagi ostavim palmu, i ulazim u WC gde je zamotavam u dukser iz rucnog prtljaga, pa stavljam u ranac... nema sanse da je na skeneru primete
dance3.gif

vracam se, a ovi cim me primetise uzimaju ranac na pretres...
JC_stupid.gif

bem ti palmu cu zavrsim u corku do kraja...
connie_jail.gif

Ulazimo u avion "Air Asie" i posle kraceg leta evo nas u Singapuru, u kojem cemo vreme iskoristiti da bi preko neta kupili karte koje jos nemamo, a to su za povratak kuci iz Indije
d_turn.gif

Back