Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
VEEEEEELIIIIKIIII pozdrav za sve iz Caffea, stvarno nermam reci da iskazem zadovoljstvo zbog tako divnih komentara i duhovitih diskusija... hvala vam:worth:
Kada sam iz "dosade"pocinjao temu, nisam ni zamisljao da ce biti ovako posecena, a jos manje da ce drustvo na njoj biti takvo, ponekad mi se cini kao da se stvarno poznajemo :hahaha:...
campfire.gif

Ali druzenje ce se i posle ove teme nastaviti, jer cu sigurmno otvoriti novu, pa kad vreme i posao budu dozvoljavali, a i kad Daca "pojaca pritisak":tiganj:...
kuzya_02.gif

disco.gif

:zpozdrav:z:poz:

Poslednja izmena:
Evo nas po drugi put u Singapuru, o kojem cu vise reci u sledecem "fotopisu", jer smo ga ovoga puta iskoristili kao tranzit, posto nam viza za ovu zemlju nije potrebna.
dance4.gif

Ali evo za sada samo jedne "slicke" iz prethodnog boravka
l_canon.gif

aaaaaaaaaaaaaa11.JPG

Da malo pojasnim plan ostatka "odmora" i povratka u Srbiju..:think:
.
Danas je 5 avgust, a ja moram 12-tog da se pojavim na poslu
moil.gif
...e sad "problem" je sto mi karte za povratak nemamo, iz razloga sto nismo znali gde cemo zavrsiti i odakle cemo se vracati, ali imamo ceo dan na raspolaganju da sklopimo kockice i preko neta kupimo karte.
a070.gif

Na virtual kartici za kupovinu preko neta, smo imali oko 430 eura sto bi nam po nekom grubom proracunu:think: trebalo biti dovoljno, jer Air Arabia po ceni od oko 180 eura iz vecine Indijskih gradova, leti za Istanbul, odakle smo 11-tog u 20h imali kupljenu kartu za let ka Beogradu.:sad2:
Zbog malo vremena u Indiji, odlucujemo da se ne zadrzavamo u Chenaiu, i kupimo karte da prvim dostupnim avionom letimo za New Delhi....

aaaaaaaaaa12.jpg

preko kompanije "Indi Go", nalazimo povoljne letove po ceni od 30 eura, kojih ima vise puta dnevno od kojih je nama najvise odgovarao u 8 ujutru.:super:..
Kupujemo kartu koja nam je potom poslata na mejl, i odmah zatimi je stampamo...
Na kartici ostade jos 370e, taman da pazarimo karte Jaipur-Istanbul
party2.gif
, tako i bi, samo sto nam skidose novac, a jos nismo dobili tiket na mejl
jester.gif
... ma nema veze stici ce, vec smo leteli sa "Air Arabiom", a i tada je kasnila transakcija par sati
yahoo.gif

...

Poslednja izmena:
Evo nas po drugi put u Singapuru, o kojem cu vise reci u sledecem "fotopisu", jer smo ga ovoga puta iskoristili kao tranzit, posto nam viza za ovu zemlju nije potrebna.
dance4.gif

Ali evo za sada samo jedne "slicke" iz prethodnog boravka
l_canon.gif

aaaaaaaaaaaaaa11.JPG

Da malo pojasnim plan ostatka "odmora" i povratka u Srbiju..:think:
.
Danas je 5 avgust, a ja moram 12-tog da se pojavim na poslu
moil.gif
...e sad "problem" je sto mi karte za povratak nemamo, iz razloga sto nismo znali gde cemo zavrsiti i odakle cemo se vracati, ali imamo ceo dan na raspolaganju da sklopimo kockice i preko neta kupimo karte.
a070.gif

Na virtual kartici za kupovinu preko neta, smo imali oko 430 eura sto bi nam po nekom grubom proracunu:think: trebalo biti dovoljno, jer Air Arabia po ceni od oko 180 eura iz vecine Indijskih gradova, leti za Istanbul, odakle smo 11-tog u 20h imali kupljenu kartu za let ka Beogradu.:sad2:
Zbog malo vremena u Indiji, odlucujemo da se ne zadrzavamo u Chenaiu, i kupimo karte da prvim dostupnim avionom letimo za New Delhi....

aaaaaaaaaa12.jpg

preko kompanije "Indi Go", nalazimo povoljne letove po ceni od 30 eura, kojih ima vise puta dnevno od kojih je nama najvise odgovarao u 8 ujutru.:super:..
Kupujemo kartu koja nam je potom poslata na mejl, i odmah zatimi je stampamo...
party2.gif
jester.gif
... ma nema veze stici ce, vec smo leteli sa "Air Arabiom", a i tada je kasnila transakcija par sati
yahoo.gif

...

:sije: vec se vracate, a toliko toga nas zanima o Togeanu :rida:

:zcepanje::rotf: neeeeee ,ajde dalje pogadjanje ...brzo ce kraj:cao:
party2.gif
jester.gif
yahoo.gif

...

Mislim da se u ovoj recenici krije moguce resenje "misterije" kako se zavrsila avantura:think:

Pitajte sta god vas zanima o Togeanu ili bilo kojoj "nasoj" destinaciji :)

:D bas ste zlatni :heart:
Moram da kazem da je meni, onako iskreno , najvise prirastao za :heart: Togean :super:
Sva ona ''necivilizacija'', ona nasmejna lica, o prirodi da ne pricam :worth:
Mene npr. zanima, kako bi Vas dvoje isli direktno odavde tamo, sad,
znaci BG - Sulawesi ( Togean )
Znaci prevoz, vize, $
I sta bi sad tamo poneli sa sobom, kao neophodno?

Back