daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
ma da oni sad spavaju,a mi
..joj nemojte da mislite da ja u ovo gluvo doba cekam nastavak,radila ,pa sad kad sam zavrsila ajd da navrnem u nadi ,ali odoh da sanjam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas ste zlatni
Moram da kazem da je meni, onako iskreno , najvise prirastao zaTogean
Sva ona ''necivilizacija'', ona nasmejna lica, o prirodi da ne pricam
Mene npr. zanima, kako bi Vas dvoje isli direktno odavde tamo, sad,
znaci BG - Sulawesi ( Togean )
Znaci prevoz, vize, $
I sta bi sad tamo poneli sa sobom, kao neophodno?
Pa ovako... do Kuala Lumpura moze da se dodje za 500 eura(povratna), a odande do Manada(Sulawesi) Air Asiom 50(povratna).
Znaci uz dosta naporan ali zanimljiv i dinamican put, jer bi usput prosli i posetili bar jos 3 zemlje (uracunati troskovi puta u onih 500 eura), stigli bi do Manada i tu pocinje "muka"... stici do Togeana![]()
Od viza ti trebaju Indonezanska(30e) i Malezijska(5e)koje vadis u Bg-u i mozda jos koja zavisno od rute, ali ako na putu bude Sri Lanka i Singapur treba ti samo pasos ...moze iplavi
Sve u svemu za vise od mesec dana sa SVIM troskovima ne bi trebalo da predje1300 eura , (uracunate i doplate za par "ranacica' od 20kg bonusa pri povratku)![]()
A sa nama bi poneli brdo stvari, poklona, slatkisa, i...ko zna mozda se i neko sa ovog foruma nadje kao drustvo, i uveca ekspediciju predstavnika sa krste![]()
![]()
Nastavak!!!
znala sam da ako me ne bude ceo dan,mora da se pojavi bar truncicu jednu da nam isprica![]()
I...? Tek sto sam se uziveo, kad ono odmah EPP...?![]()
sve sto je dobro uvek je na kasicicu..![]()