Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
Ne znam zashto ali nikako mi ne uspeva da postavim you tube ovde kao Nesha
Ali zato evo linka
Ali zato evo linka
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato evo linka Bravo! Vidiš da nije teško.

Bilo je tako jednostavno...hvala na pomoci![]()

Bilo je meni tako jednostavno i lepo da cujem po meni jednu od najjacih pjesama Metalike...........Osecanja su proradila, a koliko majmun radim, vjerujte mi da sam skroz ovu stvar zaboravio. A kad je cujem.................................., odem daaaaaaaaaallllleeeekooooo..............
Tamo nedje u Taslidze II u PR............, pa kada mi svijez vazduh napuni pluca i kada mi srce zaigra od neke miline..............., zamotam jednu i pravo u Grmiju............![]()

chekam da se zavrshi radno vreme i uzhivam u blagodetima struje na Kosovu,danas komshije chaste,a nemaju chesto obichaj da nas chaste strujomDoktore,da popijemo po kaficu u ovoj kafanichekam da se zavrshi radno vreme i uzhivam u blagodetima struje na Kosovu,danas komshije chaste,a nemaju chesto obichaj da nas chaste strujom
![]()
Uvek...dolazimmmm...
Kafa je izazov...kreqem peshke...
nadam se da ste se naoruzhali strpljenjem,tolerancijom i dobrom voljom,to je neophodno za posetu ovom graduLepo
nadam se da ste se naoruzhali strpljenjem,tolerancijom i dobrom voljom,to je neophodno za posetu ovom gradu
![]()

Po KiM je najsigurnije iqi auto s'topom...(..jel se tako pishe...???)...![]()

Sasvim ste ispravno napisali