CAFFE PRISTINA

dobro jutro svima kako je sta se radi...moze li mi neko odgovoriti....zna li neko gde je dule debeli...ziveo kod kacalara-park...isao je u srednjoj tzehnickoj...71-72 god ako se ne varam ???

Sto mu majka bila Moravka ???

Sa njim sam isao u "ILiR"-sku gimnaziju ali samo jednu godinu posto smo ponavljali jer nismo bili dobri Iliri.........
A on ti je sada jedan od kondicionih i glavnih trenera Kineske gimnastičarske reprezentacije, normalno kada se celog života bavio gimnastikom.

U Zvečanu je.............

Poslednja izmena:
a znaci ipak te zagolicalo! pa ne reci da te bas nimalo ne interesuje..... samo treba da se ono sto se kaze stisne i krene tamo.... ako covek zeli....

Sto se mene tice planiram jedan event u severnoj Italiji pocetkom oktobra, ne ureklo se da Bog da, tako da Albanija mora da saceka .....

inace iz prve ruke informacija putnika u tranzitu: predivna priroda al jadno, jadno, jadno.....

dok se ja odlucim mozda i poprave nesto, eto kako je boooomnolo kod nas.....:vatromet:

pozdrav svima i budite mi zdravo, update-ovacu vas ako mi se ostvari ovo planirano putovanje, vrlo mu se radujem

Lepo napisah kome je namenjeno:) samo sam htela da budem ljubazna;)

Shto bi to???? Da Vas nijesu opet (...pu, pu pu...daleko bilo...) bombardirali
...bash se brinemo...:orkestar:

drla.... ne znadete praviti razliku izmedju vatrometa - asocijajacija na nesto dobro,pozitivno i onog "daleko bilo"? .... da ponovim POZITIVNI BOOM... mislim na izgradnju u "nasim" krajevima diljem Balkana.... a drugi aspekti?... pa da je sve pozitivno ne bi se ovoliko roncalo po ovijem forumima....

i jos jedna ispravka vezano za zadnji post.... sikur.... oprosti, znam da nije meni namjenjeno, al ne mogu da ne primjetim....

pozzzzzzzdrav

drla.... ne znadete praviti razliku izmedju vatrometa - asocijajacija na nesto dobro,pozitivno i onog "daleko bilo"? .... da ponovim POZITIVNI BOOM... mislim na izgradnju u "nasim" krajevima diljem Balkana.... a drugi aspekti?... pa da je sve pozitivno ne bi se ovoliko roncalo po ovijem forumima....

i jos jedna ispravka vezano za zadnji post.... sikur.... oprosti, znam da nije meni namjenjeno, al ne mogu da ne primjetim....

pozzzzzzzdrav

@idi-mi-dodji-mi...
...izvini na gabimi...brzina chini svoje...
a i nisam vishe u godinama kad' sve vidim...sve qujem...ja sam se prepao...zhimi sekretar osnovne organizacije....
...Normalno shalim se, kako da ne znam da pravim razliku...pa mi se zezamo chitavog zhivota... @idi-mi-dodji-mi...neobichno mi je drago da postujem s' tobom....

Poslednja izmena:

Back