drlazic
Aktivan član
- Poruka
- 1.855
dok se ja odlucim mozda i poprave nesto, eto kako je boooomnolo kod nas.....![]()
Shto bi to???? Da Vas nijesu opet (...pu, pu pu...daleko bilo...) bombardirali
...bash se brinemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok se ja odlucim mozda i poprave nesto, eto kako je boooomnolo kod nas.....![]()

dobro jutro svima kako je sta se radi...moze li mi neko odgovoriti....zna li neko gde je dule debeli...ziveo kod kacalara-park...isao je u srednjoj tzehnickoj...71-72 god ako se ne varam ???
a znaci ipak te zagolicalo! pa ne reci da te bas nimalo ne interesuje..... samo treba da se ono sto se kaze stisne i krene tamo.... ako covek zeli....
Sto se mene tice planiram jedan event u severnoj Italiji pocetkom oktobra, ne ureklo se da Bog da, tako da Albanija mora da saceka .....
inace iz prve ruke informacija putnika u tranzitu: predivna priroda al jadno, jadno, jadno.....
dok se ja odlucim mozda i poprave nesto, eto kako je boooomnolo kod nas.....
pozdrav svima i budite mi zdravo, update-ovacu vas ako mi se ostvari ovo planirano putovanje, vrlo mu se radujem
samo sam htela da budem ljubaznaVerujem, u Bugarskoj se kola dosta kradu.Kad vec spomenu putovanja svojim autom znam neke ljude koji su odavde autom krenuli u Bugarsku,verovali ili ne vratili su se bez kola,da li je i u Alabniji takav slucaj zaista ne znam.
@*iskander...
Doooobar ti potpis....Pozzzzzzzzzzzzz...

Lepo napisah kome je namenjenosamo sam htela da budem ljubazna
![]()
.... tad mozes ocekivati i tudje reakcije.... 
Faliminderit shume, komshi!!!![]()
Shto bi to???? Da Vas nijesu opet (...pu, pu pu...daleko bilo...) bombardirali
...bash se brinemo...![]()
drla.... ne znadete praviti razliku izmedju vatrometa - asocijajacija na nesto dobro,pozitivno i onog "daleko bilo"? .... da ponovim POZITIVNI BOOM... mislim na izgradnju u "nasim" krajevima diljem Balkana.... a drugi aspekti?... pa da je sve pozitivno ne bi se ovoliko roncalo po ovijem forumima....
i jos jedna ispravka vezano za zadnji post.... sikur.... oprosti, znam da nije meni namjenjeno, al ne mogu da ne primjetim....
pozzzzzzzdrav
izvini molim te, necu nikad vise!
al me chudi sto se licne poruke salju na forum.... tad mozes ocekivati i tudje reakcije....
ne cutim se krivim.... anyway...![]()

ma samo opusteno,mozes i ponovo ne zameram ti*@iskander...
Ti jeni sikur ljuani...si ujku...
Tung....

Pozdrav za sve stare clanove. Ne znam da li su promenili nickove sada.![]()

Une? Ujku i madh...![]()
Dan i tebi vmax,udji i ne izuvaj se![]()