CAFFE PRISTINA

Cinjenica je da Crnogori minimalno ulazu u svoj turizam,ove godine je nesto malo drugacije dolaskom Rusa koji svoj kapital ulazu tamo.Hotel u kome ja vec godinama letujem je izvanredan,na zalost ne mogu svi sebi da priuste cenu aranzmana zato su prinudjeni na privtan smestaj gde su suoceni sa nestankom vode i struje.

nase "jadransko" je ove godine za mene bilo malo severnije, cisto promene radi..... sta da kazem... sve isto samo malo drugacije.... nasminkano.... more bistro.... nadam se da cu ga iduce godine promeniti za slovenacko "jadransko", a cujem od ljudi a ne bi bilo lose proveriti i albansko "jadransko".

cisto da covek bude u toku i informisan ako nisto drugo
a tu je i avanturizam, znatizelja, radoznalost... sve pozitivne ljudske osobine

da ne zaboravim, kad se obidje ova istocna strana Jadrana.... zapadna ceka .... vrag izeo vize...

nase "jadransko" je ove godine za mene bilo malo severnije, cisto promene radi..... sta da kazem... sve isto samo malo drugacije.... nasminkano.... more bistro.... nadam se da cu ga iduce godine promeniti za slovenacko "jadransko", a cujem od ljudi a ne bi bilo lose proveriti i albansko "jadransko".

cisto da covek bude u toku i informisan ako nisto drugo
a tu je i avanturizam, znatizelja, radoznalost... sve pozitivne ljudske osobine

da ne zaboravim, kad se obidje ova istocna strana Jadrana.... zapadna ceka .... vrag izeo vize...
probaj durs i nije skupo...recimo iz kosova ti je agencijom 60 eura za nedelju dana putovanje i spavanje...albanija ima extra plaze samo sto nisu uredjene

Za početak nigde neću putovati u bližoj budućnosti, pa ni tamo. Dalje, gde god da idem to može biti isključivo sopstvenim prevozom, znači bez auta ništa. Hoću da budem slobodan da idem gde i kad hoću, a ne šta mi blesava agencija isplanira. Koliko je tamo bezbedno za auto u tom Aladinu nisam našao.
Pitanje sam ionako postavio čisto informativno, lično neću tamo putovati u u narednih nekoliko godina, ali možda nekom može biti i od koristi.

a znaci ipak te zagolicalo! pa ne reci da te bas nimalo ne interesuje..... samo treba da se ono sto se kaze stisne i krene tamo.... ako covek zeli....

Sto se mene tice planiram jedan event u severnoj Italiji pocetkom oktobra, ne ureklo se da Bog da, tako da Albanija mora da saceka .....

inace iz prve ruke informacija putnika u tranzitu: predivna priroda al jadno, jadno, jadno.....

dok se ja odlucim mozda i poprave nesto, eto kako je boooomnolo kod nas.....:vatromet:

pozdrav svima i budite mi zdravo, update-ovacu vas ako mi se ostvari ovo planirano putovanje, vrlo mu se radujem

Za početak nigde neću putovati u bližoj budućnosti, pa ni tamo. Dalje, gde god da idem to može biti isključivo sopstvenim prevozom, znači bez auta ništa. Hoću da budem slobodan da idem gde i kad hoću, a ne šta mi blesava agencija isplanira. Koliko je tamo bezbedno za auto u tom Aladinu nisam našao.
Pitanje sam ionako postavio čisto informativno, lično neću tamo putovati u u narednih nekoliko godina, ali možda nekom može biti i od koristi.

i jos nesto: prijateljica moje prijateljice (da ne bude zabune zena se zove Rada) je bila sa muzem prosle godine autom i puna su joj usta hvale odmorom u Albaniji ....
.... ako nekoga interesuje mogu da se raspitam detaljnije.
veliki poooozdrav svima!

dobro jutro svima kako je sta se radi...moze li mi neko odgovoriti....zna li neko gde je dule debeli...ziveo kod kacalara-park...isao je u srednjoj tzehnickoj...71-72 god ako se ne varam ???

Back