U ybt ala su se raznezili pojedini...Neso da sam zensko vec bih pao na "tvoje" stihove...
Ali ti si mocni lav, "narogusen i ljut sav".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ybt ala su se raznezili pojedini...Neso da sam zensko vec bih pao na "tvoje" stihove...
Imam ja i baš svoje, samo su veoma tužni. ''Sve prave su ljubavi tužne ...'' - što bi rekao Balašević. Istina ...U ybt ala su se raznezili pojedini...Neso da sam zensko vec bih pao na "tvoje" stihove...

inace mi ne smeta nikada.svaka njegova pogodi, bez obzira da li je blesava ili teska, sto kaze nesa. ja ga obozavam od kad znam za sebe.
Nisi razumela, odnosilo se na veče, kad je i pisano.ja imam problema kad ne popijem kafu,navika ili ko zna stainace mi ne smeta nikada.
Opet kasnim8)
Kako podnosite vrućinu ljudi, žene i deco?
Tema za opusteno caskanje za sve prisutne,za sve one koji nemaju pretenzija ka uvredama i provokacijama,ukoliko nam dozvoli veliki mod Nesa![]()
lepo,lepo
tebi Conte evo da sednes u nas caffe i odmoris malo
![]()
Nikada nisam u zivotu pio kafu............, to je nula od pica.Ranije sam se nervirao kao klinac kada treba negde da idem sa prijateljima a pogotovu kod nekih cura pa kazu :
"doci cemo na kafu.....!!!"
ja bih se odmah ogradio i rekao da dolazim na nesto drugo ali bez njih i sa vinom u ruci.....

Pa daMada bi više volio da posjetim Prizren, kažu da je to bio strava grad prije bombardovanja, ne znam kako sad izgleda. Sviđa mi se onaj staroturski stil kao napr pojedini djelovi Novog Pazara ili Sarajeva