CAFFE PRISTINA

Za njega ne znam, ali ja u ovo doba samo sokove. Kafu jedino ako planiram da veoma dugo ostanem budan što je izuzetno retko. Od nje posle ne mogu zaspati. Imate li vi takvih problema?

Znam da ih mnogi ne vole ali Legende su po meni izuzean spoj muzike,textova i glasa,vreme je poprilico sumorno danas ovde pa u skladu sa njim i moje raspolozenje...u sve se to uklapa jedna pesma od Legendi
Da li mislite da je pogresno pustiti svojim osecanjima na volju i u ovakvim danima slusati ovakvu muziku ili treba postupiti upravo suprotno?

tebi Conte evo da sednes u nas caffe i odmoris malo:)
I04-KaffeeRakija.jpg

tebi Conte evo da sednes u nas caffe i odmoris malo:)
I04-KaffeeRakija.jpg

Nikada nisam u zivotu pio kafu............, to je nula od pica.Ranije sam se nervirao kao klinac kada treba negde da idem sa prijateljima a pogotovu kod nekih cura pa kazu :
"doci cemo na kafu.....!!!"

ja bih se odmah ogradio i rekao da dolazim na nesto drugo ali bez njih i sa vinom u ruci.....

Pa da :) Mada bi više volio da posjetim Prizren, kažu da je to bio strava grad prije bombardovanja, ne znam kako sad izgleda. Sviđa mi se onaj staroturski stil kao napr pojedini djelovi Novog Pazara ili Sarajeva

ako je pre bombardovanja bio strava, sada je jos "gore", jedini grad koji je zaista sredjen kompletno, mislim na svim podrucjima, je prizren. kazu da je zasluga nemaca jer su oni drzali taj deo i "naterali" i prizrence da se ponasaju po njihovim pravilima. i jedna slika iz prizrena za tebe...

prizreni2zm8wg3.jpg

Back