Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma zaebano to sa serijama... ako ti se slučajno svidi, ako u nekom trenutku otkažu, bude ti ko da ti je neko umro :D Zato ja više volim filmove...

:(

Nemoj da baksuziras :D
Ranije,dok nisam imala internet(slava mu),Lost sam pratili na Pinku.
Koja je to agonija bila...puste prvu sezonu,pa nema vise...pa posle godinu dana opet repriziraju,puste par novih epizoda,pa opet otkazu...a da ne pominjem konstantno menjanje termina...

Koja je to agonija bila...puste prvu sezonu,pa nema vise...pa posle godinu dana opet repriziraju,puste par novih epizoda,pa opet otkazu...a da ne pominjem konstantno menjanje termina...

E, to je bilo pravo! Imaš vremena da sagledaš epizodu iz svih uglova, da svariš, nasnimiš na kasetu, pa odgledaš još par puta do sutradan... a nije ovo sad... Moš celu seriju da odgledaš za sedam dana... ako si uporan i za manje...

Kad pomenu Pink i nervni slom, meni su više na živce išle one maratonske reklame tokom Simpsonovih, svojevremeno... Tad mi je išla pena na usta... Špica... D Simpsooooooons... mar-ke-ting... pa opiče 26 minuta reklama... pa 12 minuta Simpsonovih... pa još 15 minuta reklama... Da. Nervni slom je prava reč. :)

Seriju koja traje 20 minuta,na kraju gledas 50.
Koliko puta sam pocela da gledam film,uvece,nocu...krenu reklame,i traju,traju...na kraju se samo probudim ujutru i pomislim koliko mrzim Pink.
A tek sto kasne sa programom,znali su i po nekoliko sati da kasne.
Secam se da je Baywatch :rumenko: isao valjda u 9 uvece,jednom sam cekala da pocne nova epizoda do 2 ujutru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back