Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GledaLA,kao proslo vreme,u osnovnoj skoli.
Ti kao nisi,Pamela...pa ona druga plavusea...:per:

Bem ti leb, kad se sad nisam šlogiro... imdb kaže 1989-2001 :eek: Zar je moguće da je ovo čudo imalo 11 sezona? A nama nisu prikazali ni par :(

A je l' se sećate ovog spin-offa:
http://www.imdb.com/title/tt0111892/ :klap:
Ovo je bilo genijalno, Mič Bjukenon juri čudovišta pod okriljem noći, jer od svih zločina koje kao Herkul Poaro rešava preko dana ne može da spava...

Ne znam šta mi je, javlja mi se neka nostalgija za tim starim serijama... a za koje pouzdano znam da su bile obično đubre... Pitanje kako su stekle belosvetsku popularnost je pravi misterij :think:

Joj, al' mi naviru sećanja...

Acapulco Heat
Chicago Hope
ER
JAG
Nash Bridges
Sabrina, the Teenage Witch
.
.
.
Moćni rendžeri
.
.
.
Tropical Heat :D
.
pa Zapadni Vaikiki :)
...
.
Nisi mogo da živiš od privatnih detektiva... samo još iz frižidera nisu iskakali...

sve sam ih gledo... da ne poveruje čovek kolko je narod bio zveknut u to vreme...

Ali ima i onih koje se ne bih bunio da ponovo pogledam... kao npr. ''Homicide: Life on the Street''... e, to je bila serija z:cry:

Poslednja izmena:
.

Tropical Heat :D

Nisi mogo da živiš od privatnih detektiva... samo još iz frižidera nisu iskakali...

sve sam ih gledo... da ne poveruje čovek kolko je narod bio zveknut u to vreme...

Jao,Nik Sloter u ruzicastim raskopcanim kosuljama :per:
E to je bila serija.Jedna od mojih omiljenih :heart:

Inace,u to vreme,mislim da je svako imao zelju da kad poraste bude privatni detektiv.
Bar ja sam se raspitivala gde je skola za to. :rumenko:

Baywatch...sada kad pogledam,ni meni nije jasno odakle toliko popularnost.
Ajde kad si dete pa gledas svakakve gluposti,ali ta serija je bila globalni fenomen.
Nema zemlje koja je nije prikazivala.
Mislim da su za uspeh zasluzne one manekenke u crvenim kostimima,ko bi to propustio da gleda...
Da,definitivno...:think:

Inace,u to vreme,mislim da je svako imao zelju da kad poraste bude privatni detektiv.
Bar ja sam se raspitivala gde je skola za to. :rumenko:

ja dok sam gledala acapulco sam bila zacrtala da cu tamo da zivim
i da se obracunavam sa teroristima :D

hah sve sam te gledala
i da homicide je bila dobra serija...
skoro sam je gledala na nekoj lokalnoj televiziji

bila je i ona VIP valery irons...
pamela ubija teroriste stiklama od 30 cm

Poslednja izmena:
A ne znaju više da naprave takve serije... Sad sve neke originalne, visokobudžetne, da moraš s ozbiljnošću da gledaš... Sve sami vanzemaljci, roboti, treće dimenzije, mutanti, alternativne porodice, sredovečne žene koje ne umeju da kuvaju, haj-tek forenzičari... I nema više serija da se događaju u vrućim letovalištima :(. Nemreš sunce da vidiš... Sve neki mračni prolazi, podrumi, hodnici... Sve neke psihopate, ubice i silovatelji... Sve neki zavijači na Mesec, hodači po žici i insomnijaci... Da mi je videti samo jednu seriju koja je 'bela'... koja se događa po danu... sa scenom okupanom svetlošću... Koji im je ***** više sa tim mračnjaštvom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back