Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao...ovu pesmu sam "otkrila" pre 2-3 dana
i od tad neprestano slusam :mrgreen:
stvarno je zarazna

mada jedina stvar koja mi se svidja
mozda the fear ili kako vec..nije losa
promenila mi je misljenje...mislila sam da je samo otvaracica usta
zbog one pesme smile...debilna je

Upravo odgledah prvu epizodu Kali Fornikacije i dozvolite mi da kažem: wtf? :neutral:

More, nema tu šta da se razmišlja, televizija je otišla u *****, kad Dejvida Duhovnog koji glumi Foksa Moldera koji glumi pisca bez inspiracije može u crkvi, pred statuom Isusa Hrista oralno da zadovoljava časna sestra i to u prvom minutu pilot epizode... Terajte se! Nema razloga da gledam drugu epizodu. A onaj Duhovni je izgleda toliko istraumiran ulogom u 'Dosjeima X', da svesno, nesvesno ili pak podsvesno bira uloge koje su dijametralno suprotne onoj iz eks fajlova, da bi, šta li, valjda poreko da je to on... Ko da se uplašio da nije postao lik kog je igrao... :roll: Dileja...

Poslednja izmena:
Ma, nema tu ništa originalno, samo bogohulno... :) Originalno i hrabro bi bilo da je umesto Isusa Muhamed, a umesto kaluđerice derviš, pa da se serija prikaže u Danskoj... Danas svaka budala može da se zayebava sa Hrišćanstvom, a ovi to serviraju kao nešto dozlaboga hrabro i progresivno, da je samo po sebi kao nekakav kvalitet i umetnost... More! Kao u onoj epizodi South Parka, kad treba da kažu 'shit' na televiziji, pa je onda napredak da kažu dvaput, pa triput... Mejnstrim pobuna... Kao oni MTV-pobunjenici sa likom Če Gevare na majicama...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back