Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Da li ste culi za nove kazne u saobracaju?
Kakve kazne? Za poklapanje vremena vožnje sa svetskom ekonomskom krizom i rupom u budžetu veličine Teksasa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste culi za nove kazne u saobracaju?
verovatno će se svesti na to da ću od 12 početi da odbrojavam, ako sad zaspim imaću 6 sati sna, ako sad zaspim imaću 5 sati sna, ako sad zaspim imaću 4 sati sna... i na kraju ću zaspati u pola šest i coliti na svesku na ispitu...

Kakve kazne? Za poklapanje vremena vožnje sa svetskom ekonomskom krizom i rupom u budžetu veličine Teksasa?
Ovo mi je poznato.
Taj fenomen je stvarno fascinantan... Šanse da zaspiš se umanjuju sa svakim minutom, dok se nervoza zbog te činjenice proporcionalno povećava...

A ne. Za koriscenje mobilnog u toku voznje,vozenje suvozaca koji je pod dejstvom alkohola (????),pogresno parkiranje,nepropustanje pesaka...dele se bodovi,recimo kad skupis 4 za mobilni,oduzmu dozvolu.

Sad, pijan suvozač... ''Ne, hvala, ne pijem, danas se vozim napred.''![]()

Ginger, jeste i ja sam mu rekla da počinje da zvuči kao Britni. Garant je obožava, nego ga sramota da kaže. Već zamišljam u njegovoj sobi lutku Britni Spirs u prirodnoj veličini

A jes, zaboravila sam da si savršen. Izvin'te vaše visočanstvo, neće se ponoviti![]()

Haha, Pajo, plašiš li se ti to moje reakcije pa zato brišeš poruke?![]()
I nemoj ti meni da sam elegantno popunjena, kad ti jedeš jedno tri puta više od mene