Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav si namcor,za tebe ne postoje dobri ljudi koje rade dobra dela bez zadnjih namera :(

Zavisi sta podrazumijevas pod dobrim djelom.
Davanje beskorisnih savjeta o neprezderavanju,asketizmu
definitivno ne spada u kategoriju dobrih djela...
Di bre,pa kad bi meni neko pokusao da redukuje dnevnu bazu namirnica koje izjedem
napunio bi ga olovom.
To je bre zlocin protiv covjecnosti.
Zdrav Zivot,zbog cega,dobrog metabolizma,uredne stolice
umrijeces svakako,to je jekin.
Dr.Feelgood je Turbo Folk.
Ovaj,sad je pravo vrijeme za digresiju,ne stoji nam kada smo ozbiljni,bar meni...

Volim rostilj,pivo,prijatno dokolicarenje...

Sa zezam se bre :p
Stvarno ne znam kakav je covek,nit' me zanima,nego mi je smesno jer mi je pokupio sve fore za bogacenje. :think:
Moracu da smislim nesto novo.
To za prodavanje magle debelim bogatasicama je bila jedna od mojih ideja.:evil:

Napisi knjigu,
Kako biti zdrava,izazovna,nezavisna zena u ovom modernom Kapitalistickom svijetu.
Ja cu ti napisati recenziju.
"Ovo je jedno neprevazdijeno remek djelo savremene beletristike,
tako revolucionarno,osvezavajuce,nadahjujuce,provokativno.
Nina zalazi u samu srz tabuisane tematike,
obavezno procitati."
Naravno to bi bio jedan od onih slucajeva u zivotu kada mozete reci da nikad niste vise lazi napisali na jednom mjestu.
Sve recenzije su takve...

Poslednja izmena:
Uf, dobro je da se isprazni kavahana, taman moram do 10 na spavanje.
baby-smiley-1.gif
ili
Smiley%20-%20Harump.gif
, odlučite sami...

Ma, šta ćeš... fakultet mi je prosjak među akademskim ustanovama i ispite organizuje samo vikendima i to samo rane jutarnje i kasne noćne projekcije... A ja računam 8h normalan san, u 6 da ustanem - taman. Šansa za to je kao da Marjan Rističević pobedi na sledećim izborima za predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti... verovatno će se svesti na to da ću od 12 početi da odbrojavam, ako sad zaspim imaću 6 sati sna, ako sad zaspim imaću 5 sati sna, ako sad zaspim imaću 4 sati sna... i na kraju ću zaspati u pola šest i coliti na svesku na ispitu... Ebem ti život nas ranoranilaca! Ili nije sinoć trebalo da gledam Futuramu do 5 ujutru? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back