Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa interesira me,
kakve su prirode bili odnosi izmedju tebe i Gosn' Dinkica,
kolaju price da je osvjedoceni sarmer...?
Da li je upalila njegova magija kod tebe?

Ma, Dinkić i ja smo ti stari intimni prijatelji. Poznajemo se, što bi se reklo, do gole kože :) Nije čovek mogao da poveruje kad me je video... Prosto me je jurio sva 3 dana koliko sam bila tamo, ali sam uspela da mu odolim, jer mi je dosadio... Bilo je mnogo interesantnijih likova, s kojima sam imala uzbudljivije avanture :lol:

Ma, Dinkić i ja smo ti stari intimni prijatelji. Poznajemo se, što bi se reklo, do gole kože :) Nije čovek mogao da poveruje kad me je video... Prosto me je jurio sva 3 dana koliko sam bila tamo, ali sam uspela da mu odolim, jer mi je dosadio... Bilo je mnogo interesantnijih likova, s kojima sam imala uzbudljivije avanture :lol:

I knew it,
prozdiracica muskaraca,
izgustira pa te ispljune...
Sigurno te upoznao sa nekim od njegovih politickih saradnika
mozda cak i sa nekim oponentima.
Kakav je Toma Nikolic?

Nego, ajd što je bio Diksi tamo (tako mu ja tepam) nego je bio i Dr. Feelgood
Za neupućene, to vam je jedan čika koji priča našminkanim tetama u trenerkama šta da jedu da bi bile u top formi
m_65a7e7278e914df08b3c3920d369d643.jpg

I knew it,
prozdiracica muskaraca,
izgustira pa te ispljune...
Sigurno te upoznao sa nekim od njegovih politickih saradnika
mozda cak i sa nekim oponentima.
Kakav je Toma Nikolic?

U, Toma je jedna lafčina od čoveka. Taj može celu noć (mada, kažu za muslimane da mogu celu noć. E sad ne znam Tomino versko opredeljenje... ) ali meni je lično bio interesantniji Vučić. Otkako sam ga videla kako zanosno njiše kukovima u 'Plesom do snova' shvatila sam da moram i njega da probam :lol:

U, Toma je jedna lafčina od čoveka. Taj može celu noć (mada, kažu za muslimane da mogu celu noć. E sad ne znam Tomino versko opredeljenje... ) ali meni je lično bio interesantniji Vučić. Otkako sam ga videla kako zanosno njiše kukovima u 'Plesom do snova' shvatila sam da moram i njega da probam :lol:

Kakva Trijada...
Prvo Dinkic sada ova carobna kombinacija.
Ocigledno ne biras pastuve u zavisnosti od njihove ideologije,
tako treba,bez diskriminacije...

E, trebala si da ga čuješ. Mi imamo neko ozbiljno predavanje i samo čujemo njega iz susedne sale: "Neka žena je držala dijetu na jajijma i faktički, ona jeste smršala 10 kg, ali joj je to sve otišlo u masti..." car :lol:

Ja njega stvarno gotivim,najvise zbog toga sta je uradio po osnovnim i srednjim skolama u Beogradu,imao je dosta nekih akcija gde je promovisao sport,zdraviji nacin ishrane za klince.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back