Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je mene nervirao onaj Klinton.
Da sam znala sta tek dolazi...da ce ga prevazici onaj ludak.
Inace,Dzordz Bush je javna licnost koju onako bas iskreno iz dubine dushe,najvise prezirem.
Od damacih,favorit mi je Sasha Popovic :)

Dve najiritantnije licnosti,za mene.

Pa sad ti je simpatican,kad je konacno otisao.
Sad i ja mogu reci da ga vise ne mrzim toliko,nemam napade kad ga vidim na TV-u da prica nesto,a kad ga je onaj gadjao cipelom...:lol:
I uopste mi ga nije bilo zao.
Jeste covek lud,psihijatrijski slucaj,ne mislim ja da je on sad kriv za sve,slusao je naredjenja ljudi koji su daleko iznad njega,ali opet ....:evil:

Ono jes', jesu pekinezeri egomanijaci opsednuti idejom sopstvene veličine i uvek zapodevaju tuču sa većima od sebe (imo sam jednog koji je uvek teo da se kolje sa vučjakom iz komšiluka), al' samo to imaju... Da su svesni svoje inferiornosti verovatno nikad ne bi preživeli... tam'... u Kini :roll:

Ono jes', jesu pekinezeri egomanijaci opsednuti idejom sopstvene veličine i uvek zapodevaju tuču sa većima od sebe (imo sam jednog koji je uvek teo da se kolje sa vučjakom iz komšiluka), al' samo to imaju... Da su svesni svoje inferiornosti verovatno nikad ne bi preživeli... tam'... u Kini :roll:

Aj sto su egomanijaci,ne ulazim u njihov mentalni sklop,nego sto su dosadni...:lol:
kad krenu da laju,u stanju su da izludjuju satima.
Ima li iritantnijeg laveza nego kad laje pekinezer?

Si ti neki mizantrop? Da ne kažem poliglota... :lol:

Ma jok,samo imam svoju "hate" listu
Imam psa,evo da se izvucem :)

Ima neki aparat za merenje energije,normalna je do 40,ne znam koja jedinica je u pitanju.
Uhvatis aparat sa obe ruke i on ocitava.
Meni je ispalo preko 80,taj covek nije mogao da veruje,kaze da je to najveca bioenergija koju je izmerio u poslednjih par godina.
Merila sam par dana za redom,u razlicitim vremenskim intervalima i uvek je nenormalno visoka. :confused:
Svi oko mene su imali jedva 20,30

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back