Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna muzicka vest:

David Lynch i moderne pedesete

David Lynch je snimio rock album Fox Bat Strategy: A tribute to Dave Jaurequi, koji će biti objavljen 20. juna.

Ovo je drugi Lynchov muzički projekat ove godine, nakon učešća na albumu Dark Night of the Soul Dangermousea i Sparklehorsea.

"Ja sam producirao ovu muziku i napisao sam reči, a pesme na polici stoje još od 2006. godine", rekao je Lynch Entertainment Weeklyju.

"Ovu muziku ja zovem moderne pedesete."

Bend koji s njim svira na albumu sastoji se od session muzičara iz Lynchovog filma Twin Peaks: Fire Walk With Me.

Album je posvećen gitaristi i pevaču Daveu Jaurequiu, koji je umro 2006. godine.

Pesma Shoot the Works može da se čuje na sajtu Entertainment Weeklyja.

Fox Bat Strategy: A tribute to Dave Jaurequi:
1. They Go Down
2. Lost on Cahuenga
3. Almost an Angel
4. Shoot the Works
5. You're the One
6. Rollin' Down With You
7. I Dream of You

E, znači, ovo je neverovatno, samo što sam napisao prethodnu rečenicu, upalim televizor i prvi kanal - neki dojčlandski 3sat koji ništa ne razumem, prikazuje šta? Zelig... Sve više počinjem da sumnjam u slučajnosti... :/paranoid:

edit: I da, je l' zna neko kako se escape-uju znakovi ovdena, ne svaki put kad oću da napišem :p, on mi iscrta ovog iritantnog smajlija: :p :roll:

pa i nije to tako lako :)

Ja, kao kampanjac u duši, ako se ne izborim s ovim u narednih 7 dana, zabataljujem... :mrgreen:

Najgore mi je što sam krenuo da čitam većom brzinom nego pre, al' ništa ne kontam... međutim, sad ne mogu da se vratim ni na manju brzinu, oči same lete... Tako da sam urnisan... Ne mogu da čitam sporo, a brzo ništa ne kontam... Što znači da ovo moram ili savladati ili batalit' knjige :D Pukovnik il' pokojnik...

fccake.png

Evo danas mi je 19-ti rodjendan pa se posluzite,za pivo i zenske se snadjite.:D

A, kad pomenu Fajt Klub, baš nešto skoro kontam... najsubverzivniji film još od i-haj... Da li se vi sećate nečeg što u toj meri kritikuje društvo u kom živimo i nudi tako radikalna i beskompromisna rešenja, a da je nastalo u poslednjih 10-ak godina, u mejnstrim produkciji i sa tako širokom popularnošću? Film je zaista veliki kao kuća.

A, kad pomenu Fajt Klub, baš nešto skoro kontam... najsubverzivniji film još od i-haj... Da li se vi sećate nečeg što u toj meri kritikuje društvo u kom živimo i nudi tako radikalna i beskompromisna rešenja, a da je nastalo u poslednjih 10-ak godina, u mejnstrim produkciji i sa tako širokom popularnošću? Film je zaista veliki kao kuća.

v for vendetta kritikuje drustvo, a meni se svideo film...
sasvim je drugaciji od kluba, al' eto :)

I ja isto... roštiljijadu... slaninijadu... :lol: jedino mi ona šajkaška mudrijada ne leži...
I ja gledam da posućujem takve skupove :D ... Bio je prošlog septembra sajam rakije u SC-u, neka fensi rakijada, tako ta bi to trebalo spojiti sa nekom od ovih navedenih manifestacija ...

Ja na rakijadi popio svega 2-3 rakije, ko neka žena, živ me sram pojeo, dok su je ortaci otakali k'o eliksir mladosti ... Jebiiga, morao je neko da nas odveze kući, a jedino ja imao dozvolu ... Sve će se to nadoknaditi ove godine :D ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back