Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
 - 5.508

Ona što lista po par strana odjednom onako užurbano se izgleda zagreva, ono nije ni čitanje jer pola strana preskoči ... Pravo brzo čitanje je ono sa olovkom kao navigatorom ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoguce je sigurno
ili je ovo sto sam ja rekao il je neka sprdacina![]()
) i nađoh ovo:
Pošto smo iscrpli temu najbržih čitača, evo najbržeg pričača:
Nije ova prva, već ova druga, odgledajte do kraja.

i mi konja (kobilu) za trku imamo..
secate li se Ines Gavrilovic..
ta usta nije zatvarala..

Nije ovo za mene, izabraću ja nešto lakše... Biću ja maneken...E, počeh da čitam ovu Olajsonmijevu knjigu o brzom čitanju... Kad sam počeo da čitam imao sam brzinu 272 reči u minutu i postotak razumevanja 87%... Posle dva poglavlja 'popravio' sam se na 315 reči u minutu i razumevanjem 47%Nije ovo za mene, izabraću ja nešto lakše... Biću ja maneken...

))

Naravnonina ako pobedis na izboru za lice s naslovne strane turi sliku![]()
sa ovog linka, specijalne nagrade sam procitala kao seksualne nagrade![]()

I ja takodjeNaravno
Obecavam kad postanem slavna i bogata da se necu uobraziti i da cu i dalje cu posecivati Forum.
![]()

ne daj boze![]()

Hocu,jos cu i da se tagujem na njoj,stavicu malu strelicu pored.
Aj lav ju feshn ti vi
Nisu sve manekenke glupe,takodje nista lose ne vidim u tom poslu,bila bih i ja da mogu
Nego Rebel,ajde i ti...dobijas bikini i jos neke nagrade![]()

Ma moguće je ljudi bre, ima čudaka koji rade mnogo luđe stvari nego ovi čitači ... Odlične su te Buzanove knjige, ima sjajnih stvari i vežbi ... Ja sam posle nekoliko vežbanja uspeo da čitam po dva reda odjednom, ali kasnije me mrzelo da nastavim, i zbog toga verujem da oni mogu tako da čitaju, jer vežbaju po vasceli dan ... Ima i fora kako da se čita po ceo pasus odjednom, i tu sam odustao od daljeg vežbanja ... Ti likovi su u stanju da samo bace pogled na stranicu i da već pročitaju nekoliko pasusa za par sekudni ... Ali za takvo nešto treba ihahaj vremena, a ja to nisam imao ...
 Mislim, pročitam ja stranicu za 20s, al' isto ko na svahiliju da čitam. 
 Bajagi, upiješ šta stigneš, a ono se u mozgu već nekako skarabudži... Ko što već rekoh, nije ovo za mene... Al' baš ću da završim ovog Buzana, valjda ima neki trik koji ću i moći da upotrebim... za sad je 0/3 
Jok
Ja sam ti više tip za motorijadu or something
 jedino mi ona šajkaška mudrijada ne leži...