Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne ljutim se ako je trebalo da bude smesno, to jest ako si se shalio.
nazalost zbog losih iskustava i mase malicioznih ljudi, za nesto sto treba da zvuci smesno ljudi mogu da pomisle da je provociranje.

Ma ne, kakvo provociranje, već se ovde naviklo na brutalan humor, pa sam ja pomislio da su svi debelokošci ko ovaj Čutura (sad ako mi se i on nađe uvređen... :roll::))... Šalio sam se, naravno... Moja greška što sam suptilan ko motorna testera i što ne znam s kim i kako mogu da se šalim, pa se to uglavnom protumači na pogrešan način.

rebelka..nadam se da znas da koeficijenat inteligencije
nema bas veze sa ovim brzim citanjem..
za ovo drugo postoje mnogobrojne ''skole''
koje ti pomazu da savladas tehniku pamcenja..
postoje i knjige
1. Brzo Citanje
2. Koristite obe hemisfere mozga
3. Mape uma
4. Moc decjeg uma
5. Pouka iz umetnosti zongliranja (naucite kako da ucite)
6. Savrseno Pamcenje

hm..meni je malo..neverovatno..
sto im ne daju rat i mir..
pa da ih ja preslisam...o cemu se tu radi..

Uzmi u obzir da ti ljudi vežbaju to godinama, po 5-6 sati dnevno, i zbog toga mi se ne čini nemogućim ...

Jesi pogledao snimak? Jedna strana u sekundi... ona žeMska čak prevrće 6 strana odjednom, bez da ih razdvaja... nazovite me zatucanim i tvrdoglavim, al' ja u to ne mogu da poverujem... ne... nikako...

edit: pogledaj onu na sedmoj (7) sekundi. :)

Poslednja izmena:
rebelka..nadam se da znas da koeficijenat inteligencije
nema bas veze sa ovim brzim citanjem..
za ovo drugo postoje mnogobrojne ''skole''
koje ti pomazu da savladas tehniku pamcenja..
postoje i knjige
1. Brzo Citanje
2. Koristite obe hemisfere mozga
3. Mape uma
4. Moc decjeg uma
5. Pouka iz umetnosti zongliranja (naucite kako da ucite)
6. Savrseno Pamcenje

hm..meni je malo..neverovatno..
sto im ne daju rat i mir..
pa da ih ja preslisam...o cemu se tu radi..

Jel ovo takmicenje u brzom listanju ili brzom citanju?
Ono deriste prevrce sa nepodnosljivom lakocom,
kao ja to svaki dan vi bijednici,pusi ga mali.

Poslednja izmena:
Jel ovo takmicenje u brzom listanju ili brzom citanju?
Ono deriste prevrce sa nepodnosljivom lakocom,
kao ja to svaki dan vi bijednici,pusi ga mali.

hahahahahha
e ne mogu da vjerujem :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

ao, prevrnuh se.. :)

mislim da ovo nije citanje.. Nego, dobiju knjigu i imaju 10-15 minuta tako da je "prelistaju" i posle ih ispituju da vide koliko su razumjeli.. Ipak je ovo nemoguce :)

hahahahahha
e ne mogu da vjerujem :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

ao, prevrnuh se.. :)

mislim da ovo nije citanje.. Nego, dobiju knjigu i imaju 10-15 minuta tako da je "prelistaju" i posle ih ispituju da vide koliko su razumjeli.. Ipak je ovo nemoguce :)

i ja sam se smejala i to najvise zato sto su me one ribe podsetile na drugaricu iz osnovne koja se tako pravila da cita kad nam ucitelj zada da procitamo nesto :) tako je izgledala, bas kao ove dve :hahaha::hahaha::hahaha:

ja i dalje ne verujem, oni samo listaju... deluje mi nemoguce.

Ma moguće je ljudi bre, ima čudaka koji rade mnogo luđe stvari nego ovi čitači ... Odlične su te Buzanove knjige, ima sjajnih stvari i vežbi ... Ja sam posle nekoliko vežbanja uspeo da čitam po dva reda odjednom, ali kasnije me mrzelo da nastavim, i zbog toga verujem da oni mogu tako da čitaju, jer vežbaju po vasceli dan ... Ima i fora kako da se čita po ceo pasus odjednom, i tu sam odustao od daljeg vežbanja ... Ti likovi su u stanju da samo bace pogled na stranicu i da već pročitaju nekoliko pasusa za par sekudni ... Ali za takvo nešto treba ihahaj vremena, a ja to nisam imao ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back