- Poruka
- 397.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, bilo bi super kad bi mi dali da mislim, ili bar da me ne ometaju dok to radim
osoba me je u ponedeljak zaprosila, a u utorak blokiralane volim arhitekte ????
da li si rekla da ili ne?
ovo je uvod u nešto odlično
- - - - - - - - - -
moj problem su penzioneri u redovima po supermarketima
da li si rekla da ili ne?
ovo je uvod u nešto odlično
- - - - - - - - - -
moj problem su penzioneri u redovima po supermarketima
pitaj ih jel im treba da stoji neko za kintu umesto njih i dalje imam zdrave noge
Pogrešio sam, možda sam bio nezreo i bez ozbiljne podrške i saveta, nisam trebao nikada tako i ako većina njih tako radi, upao sam u taj njihov krug i postao kao oni a to nisam ni želeo i to mi nikada nije bio cilj. Sve to sam zamišljao skroz drugačije, nisam znao kako da se postavim pa sam bio kao oni, nisam znao kako i šta, nisam imao svoje ja i to me bacilo na dno. Mislim da je to jedna od najvećih lekcija u životu, više nisam takav i posle tog očaja ne mogu takav više ni da budem.
Pogrešio sam, možda sam bio nezreo i bez ozbiljne podrške i saveta, nisam trebao nikada tako i ako većina njih tako radi, upao sam u taj njihov krug i postao kao oni a to nisam ni želeo i to mi nikada nije bio cilj. Sve to sam zamišljao skroz drugačije, nisam znao kako da se postavim pa sam bio kao oni, nisam znao kako i šta, nisam imao svoje ja i to me bacilo na dno. Mislim da je to jedna od najvećih lekcija u životu, više nisam takav i posle tog očaja ne mogu takav više ni da budem.
To što sam preživeo je stvarno dobra lekcija, voleo bih da se nije desilo ali onda pomislim da je možda dobro što jeste jer kako bih onda naučio i shvatio da to nisam ja i da poštujem sebe, samo da ne bude posledica.