neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Sta ce tamo
.Nisam stigla da je ubijem.zanimljivo, lov na insekte josh uvek nije zavrshen...
mozesh da odsharafish shteker i da je potrazish...
Njih se ne plasim ali smrde ruke kad se dotaknu.Ne petljam se sa strujom ali glup je osecaj da se tamo zavlace.
au zauz, mene pushkom ne bi mogla naterati da golom rukom dohvatim neku bubu...![]()
nemash nishta sa strujom kad shrafciger gurnesh u shraf od shtekera i odvidash ga... a i imash one shrafcigere shto svetle signalizirajuci strujno kolo, ali da te ne nosim na dushi sa sve bubom, najbolje je da unajmish neko mushko za tu akciju...![]()
. Mozda i probam. Inace sada ubijam neke dosadne moljce aman
dosta mi je toga.Mene ne bi da uzmem nocnog leptira. Mozda i probam. Inace sada ubijam neke dosadne moljce aman
dosta mi je toga.

sta li je sa onom pticicom![]()
mislim da ona ovo ne slusamorash da provetravash stvari ako necesh moljce u kuci... poshto ih vec imash, shto mozesh preperi, shto ne na hemijsko chishcenje (zbog larvi ili kako se vec zovu njihova jaja), dobro ochisti ormare, police itd. i ubuduce chesto provetravaj garderobu i sl... posebno podlozno tlo za razvijanje istih jeste vunena tkanina, pa obrati paznju...
.Nikako da se ocisti spaiz od njih .Cist je al* nekako uvek udju.Nema ih medj* odecom.
E evo i mene,neka potraje ovo prelepo vreme.

Moram da te pitam. Celo leto pišeš o leptirima pa onda o bubama, zatim o moljcima.
Ti to imaš uzgajivačnicu insekata u stanu![]()

Nikako da se ocisti spaiz od njih .Cist je al* nekako uvek udju.Nema ih medj* odecom.
E evo i mene,neka potraje ovo prelepo vreme.

Moram da te pitam. Celo leto pišeš o leptirima pa onda o bubama, zatim o moljcima.
Ti to imaš uzgajivačnicu insekata u stanu![]()
Kako da ne
ne bi ovo nikome pozelela.ne znam dal se zayebavash s ovom temom, ali svakako imash na netu sve moguce stvari o metodama borbe protiv moljaca ukljuchujuci i dezinsekciju... kako god, srecno...![]()
.
.Na ovoj temi nema spama a ja se ne zezam,uvek se nesto tako dogadja.
Ovde kao da niko nema ovakve probleme i ako nema super ali mi je tesko da poverujem u to.
Prosle godine smo imali invaziju Buba-Mara na primer izadjem iz kuce a njih mnostvo.