ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Ateisti inteligentniji od vernika
е шта ти је психологија када атеисти прдну у чабар атеиста модератор одма затвара тему![]()
ma šta je jedna tema sa neke tamo krstarice u odnosu na tu vest koju je ceo svet pročitao..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ateisti inteligentniji od vernika
е шта ти је психологија када атеисти прдну у чабар атеиста модератор одма затвара тему![]()
?

Ovo sinko nije religiozno mesto![]()
ma šta je jedna tema sa neke tamo krstarice u odnosu na tu vest koju je ceo svet pročitao..

Ja kad ga utepam svojskiuzmem sto deblju salvetu , pair ili onom muholovkom, pa odguram skota napolje...
Mogu da ti kazem da sam se oslobodila, okupirali mi bre celu kucu![]()
jer su odvratni.није тетка, па се баш питао шта ће тема овде

Kada su sa spoljne strane zavese nesto uzmem i treskam zavesu dok ne odleprsaju.
Isto sam se oslobodila do nekle u smislu sad kad ih udarim udarim najjace sto mogu za svaki slucaj.
Jos me strah da ih gledam dok udaramjer su odvratni.
, jutros da skuvam sebi kafu u kuhinji otvorim vratanca za kafu, izlete iz komodice
, presede mi kafa.
. Ovaj iz kuhinje pobego
... Najgore je što se stvarno
brzo razmnožavaju.

Šta ima novo na ribljoj pijaci? Kakve su cene?![]()
Omašio si pdf .![]()
![]()
![]()
I sinko , kolko smuđ košta ?![]()
ништа и даље психологишу о религији па мало убаце политику
цене атеистичке - грозне
- - - - - - - - - -
опет ти, изађи мало из кафане
тетка, два сома за 3 кила смуђа
, šta ću vani 
Kad porasteš, sve će ti se kasti, šta ću vani
![]()

Primetno je da svakako brzi jesu, ali izgleda da ne vide dobro, tako da se plaše svetlosti, i zato tako unezvereno lete, jutros da skuvam sebi kafu u kuhinji otvorim vratanca za kafu, izlete iz komodice
, presede mi kafa.
Posle u kupatilu, jedan na ogledalu. Ubila. Ovaj iz kuhinje pobego
... Najgore je što se stvarno
brzo razmnožavaju.
I niko ne shvata ozbiljnost situacije![]()
![]()
sad kad god nesto udara tako ja mislim leptir uleteo .
Morala sam nekome da napisem.Imam problem vec tri meseca,poslednjih mesec dana skoro svaki dan.Postala sam ravnodusna, nemam elana ni zasta, glavni problem mi je sto ne mogu da se nasmejem u drustvu drugih ljudi, otezano disem i ubrzano pricam.Sto se tice kontakta ocima ne mogu da ga odrzim, i kada treba da dodje do njega u glavi mi je "gledaj u oci" ljudima, a mislim da ispada kao da zveram i vidim da je i njima neprijatno.Kada cutim ne znam gde da gledam,sve mi se cini neprirodnim gde god da pogledam, samo mi je to u glavi.Ne znam vise sta da radim, nista me ne cini srecnom, imam decka i samo sa njim nemam taj problem. Nadam se da ce neko da mi odgovori kako da resim problem jer stvarno vise ne znam kako da se borim sa ovim.Radila sam mnoge stvari koje su me cinile srecnom,ali nista. Fakultet zavrsavam sledece godine verovatno, imala sam pauzu od godinu dana, ne znam da li mozda i to prouzrokuje ovo stanje...Stvarno ne mogu da nadjem uzrok.Pre ovog perioda bila sam i drustvena i smejala sam se i bila opustena i takva sam bila ceo zivot, a ovo kao da me je sacekalo iza ugla.