Pre svega izvinjavam se unapred ako bude dugacak post,ali jednostavno imam neku potrebu da olaksam taj problem(olaksam hahahhah podseti me da mi se ide u wc XD)..I da,izvinite ako budem neozbiljna pomalo,ali pokusacu da se apsciniram..Ako uopste neko bude citao

Naimeee,imam 16 dina,sto i nie tolko bitno,al ae..Anoreskicna i bulimicna od pocetka 2010-te..Zatim je dosao je granicni poremecaj,samopovredjivanje,depresija(ona je sve pocela xDD),depersonalizacija i derealizacija..Mada mi je samo bulimija i depresija dijagnoza,jer jednostavno imam neku averziju prema psihijatrima..Tj celim nacinom psihickih lecenja u Srbiji..A realno,njima je samo da daju dijagnozu nakljukaju te lekovima,u bolnicu na par dana,posle razgovori dza bu otpusna i boli ih k...dobiju platu za nista. Meni licno nije pomoglo iako sam bila 3 puta u bolnici.Jednom za anorexiju,i to sam bila u bolnici koja nije namenjena za poremecaje u ishrani.Ja ni nisam bila svesna da sam postala deo tog pakla,a oni me stave u sobu sa sizofrenicarkom i likusom koja se pokusala ubiti ... Od tad sam psihicki prsla,bukvalno..Sledeca 2 puta sam bila u normalnoj bolnici,ali ni ta mi nije pomogla..Jer nisam uopste imala elana da se lecim ,ma nista,,,Nisam ni lekove koje su mi davali da pijem uzela ni jednom!
Povracala sam do 3x dnevno pre bolnice..Posle bolnice ISTO!!
Dok mi nije doslo iz dupeta u glavu,pa prestala toliko da se unistavam...Povracala sam do 2-4x nedeljno(samo! pa ono nije samo,,ali je veliki napredak u odnosu na ranije..)
Nakon toga sam mogla 2-3 dana bez povracanja uopste,pa je prosao cak i skoro jedan mesec a da nisam ni jednom povratila..Bila sam presrecna..Ali opet sam pocela da povracam ,u poslednjih 20-tak dana svaki Boziji dan sam povracala od 1-5 puta :'(((((( I danas 2x...Sinoc sam se opet samopovredjivala pa je keva nasla krvavu majicu i smarala me do malopre...Pre 3-4 dana( da napomenem mrzim alkohol i ne pijem nikada,niti pusim,niti varim,nit se drogiram(ne jos hahhaha) ) popila sam skoro ceo litar vina ahaha...sa 15-ak tableta koje sam nasla u sobi..kafetin,aspirin i neam pojma neke za srce od dede sto sam uzela

Htela sam da se ubijem..ali nakon 2-3 sata sve sam ispovracala nie mi bilo dobro ocigledno od tolko alkohola i sve tablete sam vrv izbacila...Mrzim sebe...Mrzim sve zivo na meni...Nekad umem da ceo dan budem srecna iz nekog trivijalnog razloga dok vec sledeci dan me svi smore i odjebem ih na arogantan nacin i tako sjebem ceo dan ...Kosa mi opada..Imam duguuuu kosu ali sva je tanka ,htela sam da stavim onu nadogradnju sa onim na k ne znam kako se zove XD to je kao snalice pa ne stete...Ali nema keva para iako mi obecala..Uvek mi nesto obecaju pa zajebu!!!!Zubi su mi mnogo osetljivi...Sve zbog proklete bulimije!!!! Nemam vise kontrolu nad nicime..Meni nije tolko zao toga,vec sam tuzna jer znam da nikada vise nece biti kao pre...

Jedino sto me sprecava da razmisljam o hrani jeste bas to,da jedem...(inace sam mrsava,bar tako kazu,al za sebe sam debela...veoma.)Zloupotrebljavala sam bromazepam i ksalol...Znaci sve sto bih sad zelela jeste da ih uzmem al nemam..Nmg bez recepta

Ne znam vise sta da radim sa zivotom,nista mi nema smisla ...Jedina osoba koju volim jeste moj brat...Decko/drustvo ,sve je to prolazno zato me i ne zanima..Svi te zajebu na kraju..Verovatno cu morati opet u bolnicu zbog samopovredjivanja i glupe bulimije,al ako odem ubicu se majke mi...Jednostavno nmg da izdrzim bolnice..Jos vise me cine depresivnijom...