Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E besmrtna pogledaj npr ovaj spot, pesmu i td pa mi javi kakvi su ti utisci a posle cu ti ja reci svoje vidjenje:

Ima elemenata demonizma... Tokom pesme pevac pokazuje rukom znak Djavola...
Crveni olatar sa krestevima okolo.. crvena boja...
Ima ink oko vrata...

A Sama pesma mi je prilicno normalna ali ne mogu biti sigurna da li je ok...... Mada nije po mom ukusu...

Ima elemenata demonizma... Tokom pesme pevac pokazuje rukom znak Djavola...
Crveni olatar sa krestevima okolo.. crvena boja...
Ima ink oko vrata...

A Sama pesma mi je prilicno normalna ali ne mogu biti sigurna da li je ok...... Mada nije po mom ukusu...

Ma, to sto pokazuje rukom to je i najmnje opasno - to je danas toliko iskliseizirano da bukvlano svako ko hoce da bude cool pokaze \m/ I sad je kao ono - opasan faca itd...
Ali da, on ga bas toliko upotrebljava da prelazi u kic i sund......

Ali pazi onaj kontrast - ona u belom on u crnom, sedi za onom foteljom a tu neke svece, crveni dim, jeza gotika, a ona onako nezna, lepa umiljata...KAze dolazim ti ispred vrata, otvori ih pusti me, on kao bezi ne znas ko sam ja ( zver, Sotona, djavo , Antihrist, Drakula, Vampir) A ona - znam o tebi sve, ako udjes NISMO VISE TAJNA?????

Ti si ljubav ti si donosis srecu , ti verujes u RAJ???
Znaci personifikacija DOBROTE, ANDJELA, NEVINOSTI....

I sad ispade da zenski andjeo zeli da bude u ljubavnoj romasi sa Djavolom jel da ?

Negde na netu sam procitao DA JE SPOT OSMISLJEN KAO LJUBAVNA BORBA I NADMUDRIVANJE IZMEDJU DOBRA I ZLA !!!!
====================================================
E SAD STA MENE NAJVISE NERVIRA U OVAKVOM KONCEPTU :

Zadnjih 10-15 mozda i 20 godina a posebno ovih dana NEGO NAMERNO GURA KONCEPT SATANIZMA PREMAZAN EMOTIVNOSCU, ROMANTICNOSCU, I UVIJEN U NESTO LEPO.....

Javlja se takozvana pojava "Lepotica i zver"
news_693.jpg

I to sve preko crtanih "bezazlenih" filmova, preko rock bendova i autfita, preko reci u pesmi i spotova pa sve do nekih horor filmova koji su danas prerasli u neke bljutave horor-ljubavne drame ZA KONCEPTOM ZABRANJENE LJUBAVI NA KOJE SE POSEBNO LOZE ROMANTICNE ZENSKE OSOBE I TINEJDZERI KAO I DECA KOJA TEK ULAZE U TINEJDZERSKO DOBA....
twilight-saga.jpg

I sve se gura neka ideja da MUSKARAC IMA MASKULINE OSOBINE POMESANE TJ IDENTIFIKOVANE SA ZLOM - JAK NEUSTRASIV, BESMRTAN, DOZIVOTAN, PROKLET ITD A DA ZENA IMA FEMININE OSOBINE POMESANE SA NAIVNOSCU, NEVINOSCU NEZNOSTI - SVETICA, ANDJEO, DOBRICA, NEVINA DUSA BELOG LICA ITD......

I na ovo se ljudi loze.....I ispada da je muskarac los i samo seme zla a da je zena andjeo i svetica i onda ISPADNE NEKAKO PERVERZNO ZA SVE VOAJERE DA SE TA SVETICA I ANDJEO NA KRAJU IPAK PREPUSTI ZLU I ZALJUBI SE U NJEGA..... :dash:

=========================
E TAKO I OVAJ SPOT.....Ovo ima mnooogo dublje znacenje nego sto neko misli - e muzika nije losa ili je losa itd....Ovo ima dublji smisao...

A nervira me sto svi potenciraju neki trip - DOBRO I ZLO a ne nagovestavaju npr da je ovo zlo SAM DJAVO ILI SOTONA NEGO NPR pricaju kako je on "zver" , "besmrtan" "proklet" itd i na taj nacin daje se neki eufemizan samom djavolu i on se prekriva u neko novo nevino ruho......

A SVE SU TE KONCEPTE PREUZELI IZ HRISCANSTVA.......ZNACI POSTOJI BOG I DJAVO, ANTIHRIST I HRIST, DEMONI I ANDJELI , a oni sad od toga prave ljubavnu pricu sto je meni neshvatljivo.....SAMO SE TAKO SITI MARKETING O SATANIZMU I PORUCUJU MLADIMA A POSEBNO DEVOJKAMA - HEJ BAD BOY TRIP JE COOL , JURITE TAKVE MOMKE TO JE ONO OD CEGA CE VAM SRCE ZAIGRATI, DOBAR FIN DECKO JE SMOR ILI JE GAY....

I posle imamo 10001 temu u kojoj se zene zale kako su muskarci svinje kako su oni svi isti i kako nemaju srece u ljubavi A UVEK ODABIRAJU NAJGORE OLOSE KOJI IH TRETIRAJU KAO KOMAD MESA!!!!!!!!!
:whistling:

PA kada nesto volim ne mrzi me....ustvari skoro nista me ne mrzi....Sve bih mogao da uradim....Evo sad npr me mrzi da sredim soooobu i da zamenim zice na gitari.....Ih kako to mrzim....KAd bi neko hteo umesto mene da ih zameni napisao bih knjigu celu za to vreme!

Sto ne rece ranije, ja sam i ovako danas sredjivlala kucu, pa bih sredila i tebi kada vec to radim :lol:

Sto ne rece ranije, ja sam i ovako danas sredjivlala kucu, pa bih sredila i tebi kada vec to radim :lol:

E zakasnio sam .... :sad2:

NAjvise mrzim da usisavam sa usisivacem sloboda Cacak....:roll:

Posle me bole ledja i sva mi krv sidje u glavu :dash:

I sve se preznojim :evil:

Ali obozavam zato da pustim chill out muziku ili klasiku i da brisem prasinu i da cistim knjige sa polica :heart:

GEjevski malo zar ne :mrgreen:

Ma, to sto pokazuje rukom to je i najmnje opasno - to je danas toliko iskliseizirano da bukvlano svako ko hoce da bude cool pokaze \m/ I sad je kao ono - opasan faca itd...

I posle imamo 10001 temu u kojoj se zene zale kako su muskarci svinje kako su oni svi isti i kako nemaju srece u ljubavi A UVEK ODABIRAJU NAJGORE OLOSE KOJI IH TRETIRAJU KAO KOMAD MESA!!!!!!!!!
:whistling:
da ne citiram sve ....
Da u spotu se primeti to taj kontrast on u crnom ona u belom...
On kao Devil.... naravno da ima dublje znacenje ali nisam sve dublje analizirala... samo ovlas pogledano ima tu elemenata demonizma...
treba i reci uzeti u obzir i simbole i sve...
A to o odabiru pogresnih muskaraca je tako jer vecina zena voli jakog muskarca, a umesto toga nadje zlog...
A ovi dobri bi trebalo da umeju da se prezentuju malo bolje... da ih ne bi zasenili ovi losi...

Takodje znam muskarce koje su ok a zavrse sa zlim zenama, jer nasednu na njihovu manipulaciju i igru...

Znaci ne trebanasedati na manipulaciju, vremenom se ona otkrije....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back