- Poruka
- 29.534
otrov je zelene boje
probajte videcemo dejstvo...
Ako mozete razgovarati...
Ako ne
probajte videcemo dejstvo...

Ako mozete razgovarati...
Ako ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

inace sjajan kolac... da se prsti polizu... nije sve zeleno otrov mona![]()

ko ne zna nek pogleda amadeusa kad ih salieri nudi mocartovoj konstanci... salieri je inace bio covek od ukusa al' ipak malo nakaradno prikazan u formanovom filmu

ahahhaha milka canić![]()

kako si stavila to srce svidja mi se

u' talkin' to me?a koji si ti od ovih?![]()

Amadeus
Mocart
Salieri
Forman
Pocetna slova necijeg imena i prezimena (a posebno ovih ljudi) se pisu VELIKIM SLOVOM !!!!!!!!
Ja razumem da se u brzini omakne coveku da slabo pritisne shift dugme, ali ako napises malim slovom sva imena od prvog do zadnjeg onda je to izraz elementarne nekulture pisanja i postovanja srpskog pisma (a i ostalih) i neobrazovanja......
Ja znam da je ovo kafana tema ali bas bode oci kad se vidi ovako nesto....
A ako si ovo namerno uradio onda jos gore - neobrazovani nisu krivi sto su takvi (mada i jesu sa jedne tacke gledista ) a ako si uradio jer te mrzelo da napises veliko slovo onda si ogroman lenjivac i ne bi trebao da postujes na forumu dok ne naucis pravila pisanja ili dok ne pobedis toliku lenjost koja se granici sa debilizmom.....
p.s.Milka Canic bi te zaklala da vidi ovo....Samo bi ti rekla dobro vece i opalila 5 samara!

..Samo bi ti rekla dobro vece i opalila 5 samara!

idi vidi dal' sam na tenisu pa dodji da mi javis![]()

Bez agresivnosti,molim! To nije u skladu sa terapijom![]()
A ja bih dobru kaficuja bih baš da sad gledam dobru tuču![]()

A ja bih dobru kaficu![]()