Jan Hus
Poznat
- Poruka
- 8.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako mislis na psiholosku ispovedaonicu mislim da je spojena sa ovom temom,gdje je ona tema gdje se kuka
men se ne zivi vise ni minute, a nemam gdje da se pozalim![]()
nedaj boze da jeste, bilo bi dosadnoCakana, je li sve u redu?
![]()
Veliki te zadatak čeka... treba da zavoliš ceo svet i da ga gledaš sa blagonaklonošću i srećom, kao kada dete prvi put uđe u zabavni park, ili cirkus.Ja sam toliko nepovjerljiva da mislim da svi lazu. Ne podnosim da sam u okruženju nepoznatih ljudi, još manje onih koje poznajem a ne volim. Imam problem da prihvatim društvo kao dio sebe. Nekad ga se stidim, a nekad se stidim sebe same jer ne razumijem... zašto ovoliku odbojnost osjecam i zašto je ne mogu suzbiti.

Kako se to radi? Dje se to kupuje?Veliki te zadatak čeka... treba da zavoliš ceo svet i da ga gledaš sa blagonaklonošću i srećom, kao kada dete prvi put uđe u zabavni park, ili cirkus.![]()
To se ne kupuje... To se zarađuje pravilnim radom na sebi...rad na sebi podrazumeva edukaciju... čitaj Junga..preporučiću ti neke knjige, ako želiš... samoposmatranje, samoanaliza, čišćenje sebe, pravljenje boljeg čoveka od sebe, čoveka sa većim razumevanjem i sebe i drugih...to je put...samo, retki su ti koji imaju afinitete i želju za takvim radom... ako se ne radi na sebi, možda se desi u starosti...ako se desi...Kako se to radi? Dje se to kupuje?
Moram bacit sebe nedje pa opet da se rodim....

Kakva starost sestro, daleko je to...To se ne kupuje... To se zarađuje pravilnim radom na sebi...rad na sebi podrazumeva edukaciju... čitaj Junga..preporučiću ti neke knjige, ako želiš... samoposmatranje, samoanaliza, čišćenje sebe, pravljenje boljeg čoveka od sebe, čoveka sa većim razumevanjem i sebe i drugih...to je put...samo, retki su ti koji imaju afinitete i želju za takvim radom... ako se ne radi na sebi, možda se desi u starosti...ako se desi...![]()

Idealna osoba ne postoji! Svako od nas bi mogao što-šta da izmeni kod sebe... Samo sam pokazala put kojim se ide ako se želi promeniti tačka vizure ..što bi značilo da ako se izmeni način gledanja na problem koji imamo, onda nestaje i taj problem... promena je uvek u nama...tako da svaki problem predstavlja izazov da se mi unapredimo...zato neki učenjaci kažu: "Bože, daj mi što veća iskušenja!"Kakva starost sestro, daleko je to...
Samo ja nisam loša osoba![]()
Potrazicu Jungove knjige što si napomenula...Idealna osoba ne postoji! Svako od nas bi mogao što-šta da izmeni kod sebe... Samo sam pokazala put kojim se ide ako se želi promeniti tačka vizure ..što bi značilo da ako se izmeni način gledanja na problem koji imamo, onda nestaje i taj problem... promena je uvek u nama...tako da svaki problem predstavlja izazov da se mi unapredimo...zato neki učenjaci kažu: "Bože, daj mi što veća iskušenja!"
Potrazicu Jungove knjige što si napomenula...

Imala sam sličan problem.Ja sam toliko nepovjerljiva da mislim da svi lazu. Ne podnosim da sam u okruženju nepoznatih ljudi, još manje onih koje poznajem a ne volim. Imam problem da prihvatim društvo kao dio sebe. Nekad ga se stidim, a nekad se stidim sebe same jer ne razumijem... zašto ovoliku odbojnost osjecam i zašto je ne mogu suzbiti.