Jel tebi neko nesto naredjuje pa imas projekciju...

Ti ces da mi naredis jel ???
bolje se zapitaj za tvojih 1000
# Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom? (Matej 7:4)
#
Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog. (Matej 7:5)
e da i
Uf uf uf.....al si se potresla.....Da sam znao ne bih ti ni rekao.....Ali malo neukusno deluje......Kao ono - ne zna svinja sta je dinja (ovim te ne nazivam svinjom, izreka je to), videla zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu, dosao seljdza u Beograd istripovao se da je nesto fazon pa onda udri do zore sve jedno isto, ili dodje u Bg pa provali da se tu ne prica seljacki jezik i 2 padeza nego provali da se tu udara u banderu pa se napali i udara u banderu i kad treba i kad ne treba!
E tako i ti isto.....Provalila za AHA smajli i sad samo njega koristis - i kad se smejes i kad si ljuta, i kad se nekom rugas, i kad ti nesto nije jasno i kad si tuzna itd.....
Mislim koji je to fazon?? Jel si neka napaljena klinka ili sta???
I kakva tvoja projekcija?? STA TI JE TO?? AJ MI OBJASNI MOLI TE? Izguglala si nesto ili si negde nesto procitala i sta sad, kad ti neko nesto kaze sto ti ne odgovara odmah, AHA E SAD CU DA GA UVREDIM I JA NJEGA, KAKO SE ONO BESE KAZE, AHA - EEEE A TI IMAS PROJEKCIJU! (hihi al sam ga zajebala)
===========================================================
A za ova brvna, oci i slicne metaforicke gluposti mogu samo da kazem samo jedno - verujem u te tvoje stvari kao sto verujem i u kvaku na vrstima, sta vise kvaci vise i verujem i znam da postoji i da kad je povucem na dole otvaraju se vrata!
Prema tome zaobidji me sa prosudjivanjem SA TIM GLUPOSTIMA!
Nauka kaze da je covek subjektivan i da lako moze videti tudje nedostatke, a tesko otkriti svoje.Zato nije ni savrsen! Ne treba ga odmah nazivati licemerom!
A i to sto ja nesto gresim ako gresim NE ZNACI DA CE TO TEBE DA IZBAVI, pusti ti mene ja i da radim nesto i da ne radim - TI I DALJE STAVLJAS AHA SMAJLIJE, KAKVE VEZE IMAM JA SA TIM?????
JA bih nekom rekao hvala, da mi je rekao kao ja tebi....
======================================================
Idemo dalje, e sad se ovde javlja tvoja ogorcenost i neobjektivizam!
LICEMERU ! a otkud ti mozes da izreknes da je tvoje samo trun a bRu zLi-jevo brvno(po bRu zLi-ju 1 pasus prvi stih)

Ne ozbiljno, navodis tu neke smesne citate kao ARGUMENT AUTORITETA, koji vodi u logicku gresku, A ODKUDA TO DA JE MOJE VELIKO KAO BRVNO A TVOJE JE MALO KAO TRUN????
Pa ko t kaze??? Bas lepo sudis!
Ta tvoja izvitoperena Biblija kaze isto - NE SUDI DA I TEBI NE BUDE SUDJENO!
E sad mene boli dupe za to pa ja i sudim, a ti vec ako verujes i duboko si u sekti (da tvoja veroisp. je sekta) treba da se pridrzavas necega valjda??? Cccc ma vi vernici ste prvi u redu za pakao - samo blasfemija non stop - 1000 puta gore radite od nevernika......
============================================================
Smajliji:
Uopste nemas pravo da trpas mene u isti kos sa tobom i odatle izvlacis neke neistinite premise koje vode neistinitom silogizmu!
Ja mozda stavljam 100 smajlija, kako kad, nekad ih ne stavljam uopste, nekad stavim 2, nekad 5 nekad 19, ALI JA STAVLJAM I SMAJLI SMEJANJE I VALJANJE I ZELENKO I OVAJ ONAJ,
.......a ti u svakom svom postu imas AHA smajli, ali u svakom......
I ja se kao ti nisam uhvatio jednog jedinog smajlija i da ka lepim svuda i u svim prilikama kao da je to neka opsesivno kompulsivna radnja!
Ja kad stavim 100 smajlija znaci da bih stavio milion ali ne mogu Krsta ne dozvoljava vise od 100, jer je izrecena glupost toliko smesna pa zasluzuje milion smajlija ruganja itd.....
Kad neko kaze nesto pametno ja samo stavim OK smajli i to je to
=======================================================
Znaci zayebala si se, moje su oci ok, A SADA SE TI SAGNI DA TI IZVADIM BRVNO IZ OCIJU!

p.a.banovace te jer premnogo koristis AHA smajli
Ccc sada cak moras prvo da kliknes na "jos" link pa da se otvori novi prozor pa tek onda da nadjes AHA smajli!
Kako te ne mrzi sve to da radis???
Ccc koliko je jaka sila opsesivno kompulsvnog poremecaja yebote