čedina_zebra
Legenda
- Poruka
 - 53.468

Ne idi bre!
Zeza bre, vidiš da se priprema da administraciji otopi malo čvaraka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idi bre!

Zeza bre, vidiš da se priprema da administraciji otopi malo čvaraka![]()

Mislis, ovde je kao na onoj temi sa "zena" "Rupa"?
Pa nije, mada moglo bi i da bude, sto da ne?
Zeza bre, vidiš da se priprema da administraciji otopi malo čvaraka![]()

Neka dodje i Zlozi.![]()
Ne ne, tamo retko ko ima nešto suvislo da zatrpa no ovde je već drugačija situacija, sve deluje nekako ozbiljnije i primerenije
Daj Zebro!ma odo bre... idem na veceru sa ambasadorom kad me ove forumasice izbegavaju ko da sam kuzan
sad sam potreshen skroz i ne osecam se dobro pogotovo zbog zatvorene teme...![]()
Si vidla, nakon onoga više nikome ne nedostaje a pre no li je prvi odlazila neki samo što nisu zaplakali od tuge, eeee
ma odo bre... idem na veceru sa ambasadorom kad me ove forumasice izbegavaju ko da sam kuzan
sad sam potreshen skroz i ne osecam se dobro pogotovo zbog zatvorene teme...![]()
Ambasador ili ambasadorka, znam da zvuči rogobatno no ne bi htela da .....?!
Nije to onaj naš ovdašnji Ambasador?

Kako onaj Tenison svugde stigne da zaviri to već predstavlja umetnost![]()
Pa nije bas umetnost,to je vec nalik na stalkerizam, proganjanje.
Ma daj, pa od 10 postova koje napiše po temama 9 su spam
Taj naduvensko neće ni da me pogleda, pih![]()
taj ne gleda nijednu jer ima harem u cg a i parkiranu jahtu na vezu u kotoru do koje stize besnim A8.. 'ebe se njemu za vas
Pa upravo to. I gde je tu kultura komunikacije, i sve one tugaljive reci koje su trebale valjda da opisu ljudskost?
Neverovatno, kazala sam ja, ni stida ni srama a ni obraza. Ja sam se snjom valjano porečkala ali joj neke stvari nikada nisam sporila među njima i talenat
za pisanje i uvek ću to spominjati jer je vredno pomena
Mozda je ona morala kroz to da prodje da bi naucila da ceni prave (ili "pravije" za nju), ljude.
Ali ne bih dalje o njoj u odsustvu, bez obzira na sve, meni nedostaje.
Pogotovu uzevsi u obzir zadnja dogadjanja.

Ma jel' namiguje ovaj moj avatar, ili se samo meni cini da ima jedno spusteno oko?![]()

Radi ti migavac ne brini, nećeš platiti kaznu
ojdoh do večeras
 Zato radi. 

Ajde zene, zar nije vrijeme za popodnevnu kavu i spremanje vecere? Razvlacite li kore za pitu, a, jel radi jos koja te domacinske stvari? Samo na forumu bdijete![]()