gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Da, i posle kao mi seljani što imamo da pobegnemo na planinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i posle kao mi seljani što imamo da pobegnemo na planinu
Najbolje sto je mogla da uradi je da nas satre, medjutim nije zelela da se amjericke rakete osugaju serbskim dna-om
momo hlosaru jedan neojudoZato su i uprabili osiromaseni a ne obogaceni, ko veli necu da se razbacujem na jugoistok maribora, nema poente, ali se zajebalah
Da, ali mi bismo hjumani kao ni Gadafi, pa nismo ni zasluzili takav tretmanКилари је жена, мајка, председница и превасходно Хуманисткиња.
Једини којег је она ликвидирала је био Гадафи, што је супер,
а теби би вероватно средила да упозаш Џејн Фонду и да вас ухапсе заједно кад се залепите за аутопут да протестујете јер Коко Шанел прави бунде од Шведских Куна.
Иначе веровање да је Килари некаква злокобна сила је управо Руска Малигна Пропаганда.
Da, ali mi bismo hjumani kao ni Gadafi, pa nismo ni zasluzili takav tretman
"Mozda ste vi nastali od majmuna, ali mi nismo - mi smo i dalje majmuni" etcЈа сам богами Дон Лавандер Мафије, а ти си неки добрица, тако да ћути ту и дај ми неку Кајсу.
Svi su tu da pomognu majmunima, ali nije lako."Mozda ste vi nastali od majmuna, ali mi nismo - mi smo i dalje majmuni" etc
Ni ja. Te ve mi sluzi za lap top. Mada treba da uzmem netflix nego sam lenj.ne slusam ja vesti brtmoi) a nemam ni televizor
Da zamisli ja prvi put napravim Matcha, i onda Nos dođe da mi priča kako "imam potres mozga" i sl.Ja sam od mače imala najgori napad anksioznosti u životu, koji sam morala da gasim Rivotrilom nakon što sam pokušala da zaspim i za tih 8 minuta sanjala da mi kuća gori
Nekoliko godina kasnije napravim sličnu grešku konzumacijom oko 10 šolja zelenog čaja u danu, i desi mi se slično
A kako odrađuješ te doktorske, jel ideš fizički ili onlineTakođe platim školarinu za fax
4 lardž damn near
Juce sam bas pila matcha late ovde i bio je odlican.Treba da kupim još neku Opremu za mača čaj.
Prekasno uvidim da ima kofeina, tek kad je Nosferatu pomenuo u onom roastu
Fizička zgrada i sve, baš pre 11 dana sedim na nekom klasuA kako odrađuješ te doktorske, jel ideš fizički ili online
Ja se isto nešto razmišljam, ali ne mogu da idem fizički, prerasla sam to
10 solja zelenog cajaJa sam od mače imala najgori napad anksioznosti u životu, koji sam morala da gasim Rivotrilom nakon što sam pokušala da zaspim i za tih 8 minuta sanjala da mi kuća gori
Nekoliko godina kasnije napravim sličnu grešku konzumacijom oko 10 šolja zelenog čaja u danu, i desi mi se slično
Pa da, kao ložila sam se nešto na detoks i antioksidanse10 solja zelenog caja
![]()
To je nemoguće jer žene imaju drugačije kučne kostiSad ti lik u teretani skinuo gaće da pokaže da ima bolje dupe od devojaka.
Ja kao lično pravim uz pomoć Buć'anjaJuce sam bas pila matcha late ovde i bio je odlican.