Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Такве незгоде се дешавају, али њихово поступање је срамотно.

Пишу о некаквим рафалима у Зубином Потоку, а Пирот је фуснота, чак и на Нова и Н1.

Одвратно.
Naravno.
Pri tom, nesrece se desavaju ali ta pruga je u katastrofalnom stanju a i dalje prevoze opasne materije.
Trece, gradjani nemaju pojma sta da rade i kako da se zastiti, gradonacelnik im kaze u gradu je koncentracija amonijaka nula a blize mestu akcidenta je malo veca, pa kolika i ko je obavio merenje???
Uzasno sam iznervirana.

Naravno.
Pri tom, nesrece se desavaju ali ta pruga je u katastrofalnom stanju a i dalje prevoze opasne materije.
Trece, gradjani nemaju pojma sta da rade i kako da se zastiti, gradonacelnik im kaze u gradu je koncentracija amonijaka nula a blize mestu akcidenta je malo veca, pa kolika i ko je obavio merenje???
Uzasno sam iznervirana.

Па да, али пази, градоначелник је неко прасе које је изабрано јер ће најбоље да слуша. Вероватно не зна ни да се потпише.

У тим провинцијалним градовима нема више завода за јавно здравље, технолога, хемичара, добрих лекара, физичара, некаквих кризних штабова и слично. То је све мртво, у Београду или у Иноземству, а та места су угашена или их попуњавају швалерке горенаведене прасади, њихов дебилни накот или њихови геј љубавници.

Тако да је живот у провинцији пре свега опасан, јер су сви одговорни неписмени.

dalje u nastavhu cu nerado napomenuti da sam odlucio da mimo svoje volje
prebiem iednog coveka koi me nervira
zato sto mi parkira tu gde ne moze a ne moze jer ja nedam

a to cu uciniti tako sto cu ga isprovocirati svojim talentom za besobrasluk

a onda cu mu na dosledan nacin i po protokolu iebsti M
odnosno patosiratju ga na mestu lica
pre te radnje odlucio sam da imenujem posmatracku komisiju za potrebe svedoha ukoliko zatreba
koju ce sacinjavati moji lojalni prijatelji a i sire

Па да, али пази, градоначелник је неко прасе које је изабрано јер ће најбоље да слуша. Вероватно не зна ни да се потпише.

У тим провинцијалним градовима нема више завода за јавно здравље, технолога, хемичара, добрих лекара, физичара, некаквих кризних штабова и слично. То је све мртво, у Београду или у Иноземству, а та места су угашена или их попуњавају швалерке горенаведене прасади, њихов дебилни накот или њихови геј љубавници.

Тако да је живот у провинцији пре свега опасан, јер су сви одговорни неписмени.
Vasic je zapravo okish, poslednji je od gradonacelnika presao u sns. Vodi grad od promena 2000ih.

Ali pazi, niko nije otkrio mrtvog coveka od juce predvece kad se desila nesreca, danas ga pronasao lokalni novinar koji se priblizio lokomotivi
Žasu, mislim da nemaju pojma šta rade. Šta se radi u situacijama ekstremnog hemijskog zagađenja? Nemam ni pojma šta radi amonijak, osim da ga ima u urinu i farbi za kosu, i da čak i u tim koncentracijama izaziva glavobolje

Drugarica mi je u Nišu, moram zvati da je proverim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back