Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pearl1.jpg
Da, i posle kao mi seljani što imamo da pobegnemo na planinu

Najbolje sto je mogla da uradi je da nas satre, medjutim nije zelela da se amjericke rakete osugaju serbskim dna-om

Килари је жена, мајка, председница и превасходно Хуманисткиња.

Једини којег је она ликвидирала је био Гадафи, што је супер,

а теби би вероватно средила да упозаш Џејн Фонду и да вас ухапсе заједно кад се залепите за аутопут да протестујете јер Коко Шанел прави бунде од Шведских Куна.

Иначе веровање да је Килари некаква злокобна сила је управо Руска Малигна Пропаганда.

Килари је жена, мајка, председница и превасходно Хуманисткиња.

Једини којег је она ликвидирала је био Гадафи, што је супер,

а теби би вероватно средила да упозаш Џејн Фонду и да вас ухапсе заједно кад се залепите за аутопут да протестујете јер Коко Шанел прави бунде од Шведских Куна.

Иначе веровање да је Килари некаква злокобна сила је управо Руска Малигна Пропаганда.
Da, ali mi bismo hjumani kao ni Gadafi, pa nismo ni zasluzili takav tretman

Ја сам богами Дон Лавандер Мафије, а ти си неки добрица, тако да ћути ту и дај ми неку Кајсу.
"Mozda ste vi nastali od majmuna, ali mi nismo - mi smo i dalje majmuni" etc

Ne znam za Kajsu, ne objavljuje nista u poslednja 24h, zabrinut sam. U poslednje vreme sam se reizlozio na moju sunarotkinju, Natali Portman u filmu The Tale of Love and Darkness, hibru jezik mi nikad nije lepse zvucao.

tale-of-love-and-darkness-cannes.jpg

Ja sam od mače imala najgori napad anksioznosti u životu, koji sam morala da gasim Rivotrilom nakon što sam pokušala da zaspim i za tih 8 minuta sanjala da mi kuća gori

Nekoliko godina kasnije napravim sličnu grešku konzumacijom oko 10 šolja zelenog čaja u danu, i desi mi se slično
Da zamisli ja prvi put napravim Matcha, i onda Nos dođe da mi priča kako "imam potres mozga" i sl.

Te noći spavala sam 2 sata na mlavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back