Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije teziste razgovora na tome dal smo endemska vrsta nego na tome da i najuzorniji gradjanin odavde ima manju neto vrednost od najsmrdljivijeg torijevca tamo
Pa dobro, engleska je drzava bogate i duge istorije, nije za poredjenje.
Nas eventualno mozes da poredis sa drugim drzavama na balkanu, mada je i to tesko ako racunas hrvatsku i sloveniju jer su i one sada 20 godina ispred

Draskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.
Zanimnljivo je to njegovo gostovanje u pressingu na n1, poslusaj kad nadjes vremena
NE znam, mislim da taj uticaj seze jos od Pasica, jer termini kao sto su: kozak, samovar, ovca, bacuska i dorat mnogo vise korespondiraju sa svinjarski mentalnim sklopom srbina nego: empirizam, amandmani, rasprava o dve vlade i sifrazetkinje

NE znam, mislim da taj uticaj seze jos od Pasica, jer termini kao sto su: kozak, samovar, ovca, bacuska i dorat mnogo vise korespondiraju sa svinjarski mentalnim sklopom srbina nego: empirizam, amandmani, rasprava o dve vlade i sifrazetkinje
Pa svakako, ali je komunizam doneo neke znacajne promene, npr savrseno funkcionisanje tajnih sluzbi.
Naravno, Draskovica zaista treba uzeti sa rezervom jer je jako manipulativan i dopadljiv govornik, ali mi je def bilo zanimljivo to njegovo gostovanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back