stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Otkrio sam temu o maćkama na Svetu životilja, ima 24 strane, ja sam izlajkovo tek prvih 5, umorih se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa srblji imaju traumu bombardovanja, nezaaluzene i nicim izazvane agresije nato soldateske i onda jbg... Tako je to sa traumama koje se ne lece
Bilo bi sjajno, ali ne verujem da ce se desiti skorije.Sad zamisli kakva ih tek trauma čeka kad umesto propasti Amerike i Evrope o kojoj fantaziraju 30 godina, 2023. propadne Terorusija.
Pa i to je ista medalja, druga strana.Nzm, ja sam od onih fetisara kojima se bombardovanje dopalo i smatram da smo jos zasluzili
Šta ću kad sam *****Ne brini, broj partnera +1 ti se ionako neće primećivati na već razrađenom rezimeu
Nzm, ja sam od onih fetisara kojima se bombardovanje dopalo i smatram da smo jos zasluzili
Pa da, al to ne znaci da su oni koji su nas bombardovali krivi za to, kao sto ni policija nije kriva kad po sluzbenoj duznosti u'apsi koljacaPa i to je ista medalja, druga strana.
Znam da se zezas, ali generalno su 90e sa tim finalom 99 ostavile posledice na sve nas, cak su se usrale u zivot i onima koji nisu bili rodjeni.
Katastrofa sta nam se desilo
Plasim se ishoda u slucaju da nas nukuju, tj plasim se da bismo tad postali jos gore zlo. Nema drugog objasnjenja nego da ovde postoji genocidna gravitacija podzemnih voda etc.Pazi, ima tu logike. Japan je dobio dve atomske bombe i od pomahnitale, genocidne, imperijalne sile na strani Zla, postao pacifistička država na strani Dobra.
Srbija je bombardovana, al budimo realni, to bombardovanje je bilo nešto kao par šamara. Mi smo izbegli ozbiljne batine i zato se tiksoglui kuresaju i dalje.
Pa tuzno je svakako da moras da podignes nato avione da bi smirio nekog lajavca, tuzno je sto mora tako da se radi.Pa da, al to ne znaci da su oni koji su nas bombardovali krivi za to, kao sto ni policija nije kriva kad po sluzbenoj duznosti u'apsi koljaca
Plasim se ishoda u slucaju da nas nukuju, tj plasim se da bismo tad postali jos gore zlo. Nema drugog objasnjenja nego da ovde postoji genocidna gravitacija podzemnih voda etc.
Sta da se radi kad drugi jezik ne poznajemoPa tuzno je svakako da moras da podignes nato avione da bi smirio nekog lajavca, tuzno je sto mora tako da se radi.
Ne ne, problem je u svinjarskom narodu iz kojeg se ona poradjaMa postoji samo smradikalna propaganda
I know the feelingŠta ću kad sam *****![]()
Ne ne, problem je u svinjarskom narodu iz kojeg se ona poradja
Potcenjujes domete serbske maloumnosti i previse simplifikujes situacijuNe verujem ja u to. Mislim da sve proizilazi iz propagande i malignog ruskog uticaja.
Daj mi vlast na 2 mandata i potpunu kontrolu nad medijima i 2030. bi 70% birača na referendumu glasalo za članstvo u NATO.
Potcenjujes domete serbske maloumnosti i previse simplifikujes situaciju
Da da, a rusopropapanda se u Srbiji najvise prima od pocetaka visestranacja, a mozda i ranije, samo nemamo podatke. Zasto je to serbski narod za razliku od ostalih vise prijemciv za svo zlo na ovom svetu? U evropi procenat takvih izroda je 2-5% (kod nas je 2-5% normalnih) pa su oni po znacaju u rangu sindikata dispecera itd.Ne, ti precenjuješ srpsku maloumnost. Ti misliš da je ona neka endemska vrsta, a nije. Prisutna je svuda, eno pogledaj MAGA sektu u Americi, to su isti principi na kojima počiva. Ima je i u svim EU državama, negde više negde manje.
U Srbiji ona cveta, jer za razliku od ostalih normalnih država, u Srbiji je rusopropaganda koja tu maloumnost podstiče praktično institucionalizovana.
Draskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.Da da, a rusopropapanda se u Srbiji najvise prima od pocetaka visestranacja, a mozda i ranije, samo nemamo podatke. Zasto je to serbski narod za razliku od ostalih vise prijemciv za svo zlo na ovom svetu? U evropi procenat takvih izroda je 2-5% (kod nas je 2-5% normalnih) pa su oni po znacaju u rangu sindikata dispecera itd.