gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako malo cistimo govna pa im srusimo carstvoA srbi su dovoljno beli coveci da ciste gomna u eu, tako da nema brige. Jesmo mi mozda dzungla, ali nam je jos uvek dozvoljeno da cistimo pseca gomna po bastici jer nasa bela koza ne narusava gospodski ten
Socijalizam je zabluda, to ti ja mogu reći kao #1 ekonomist svita
Stvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidova
Pribelezila, slusam kasnije, hvala
Zar se ne može reći da je EU organizovana tvorevina, dakle metafora je da je bašta manikiranaДа, то је каталонска комуњара са комплексом више вредности.
Зато је дан када су снаге Свемоћног Хуан Карлоса изгазиле коњима покрет "За Неовисну руску колонију Каталуњу" био један од најлепших дана у повијести.
Zar se ne može reći da je EU organizovana tvorevina, dakle metafora je da je bašta manikirana
Da ali ja ne volim BBC nego samo overweight truck driver CНе, јер је у питању евроцентрични колонијални дискурс а ми смо данас Воук и волимо ББЦ и Ејжн Ботомс.
Tebe ubija iznutra što je Azija prišt na bulji, a Svemoćna EU najblaže rečeno Bašta Raja
Da ali ja ne volim BBC nego samo overweight truck driver C
A o činkovima the less said the better
sad ti preslusavam Fredijevog najautenticnijeg kaverovaca
Dobro, bar si napustio tu fazu, bolje da si ranije prelezao to nego da se patis u poznim godinama, kao Dejv RubinНе знам, мене не ради тај Фреди. То ми је много пре мог времена.
Ја рецимо волим да слушам Бритни Спирз.
Да ли си знао да сам 2002. имао ЦД "...Baby one more time" који ми је поклонила другарица из Београда?
Са њом сам се 1997. играо са "Поли Покет" играчкама.
ЛОЛ, замисли да сам ја био православни русофил у једном тренутку (2011). Комедија!
Dobro, bar si napustio tu fazu, bolje da si ranije prelezao to nego da se patis u poznim godinama, kao Dejv Rubin
Dejve, neš yebat, dzaba se turčiš u pravoslavljeДа, Дејву је одузета Чланска Карта.
Па нек му пуши Бен Шапиро.
Dejve, neš yebat, dzaba se turčiš u pravoslavlje
Danas mi je bio nefju, to mi je nedeljna doza serotonina, medjutim kad ti je hendlovanje djece posao 24/7, pogotovo kao sad burazeru jer mu je zena u bolnici, onda je to bas yebeno