Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Sa sve bratom diplomatom, patrijarhat da nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Turska krv nije voda.zasto svi nasi muskarci u dijaspori izgledaju kao Jala Brat
kakva je to Taliban moda
sta je to

Jedno pitanje: sto Maribor uzimas kao granicu svetova?Verovatno misle ovako "mi smo svakako svevisnja rasa pa ne moramo da se dokazujemo, samim tim ni tusiramo, imamo golem kredit, za razliku od sabhjumana jugoistocno od Maribora koji se ubise od tusiranja u pokusaju da se dokazu da nam pripadaju"
Malo je propao, pa sam sumnjala da li je on, ali jeste. Baš ovako je izgledaoSad vidim Jova Bakića
Bila sam ubedjena da je to neka jodina iteracija.Pogledajte prilog 1239373
Vidite kako uz pomoć uređaja za V.Ž. čak i mr.infinity postaje proka pronalazač
Da, starost je neumoljiva prema "drugovima"Malo je propao, pa sam sumnjala da li je on, ali jeste. Baš ovako je izgledao
![]()
Sexy. I ja sam imala BBW šeficu u mladostiMoja šefica ima ajfon 13, i onda me maltretira. Al ja ću imati ajfon 20 i biću fin dečko kao i uvek.
ovo za garden i jungle?Prerano sam hvalila Borelja, eno prosro se ko bumerska zla dedusina
Da, jezivoovo za garden i jungle?
To je rusko-kineska propagandaDa, jezivo
Stvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidovaTo je rusko-kineska propaganda
Nisam pogledala još ali to ti je moja pret-dijagnoza
Sada ću pogledati, uvaženaStvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidova
deo tih diplomata zivi u nekom babluStvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidova
Potpuno je tačno rekao da je EU najbolje mesto sveta za život.deo tih diplomata zivi u nekom bablu
ali je to cudno jer sigurno mnogo putuju
Pa putuju, ali se krecu u krugovima dvojke i onda misle da su ljudi dobri a zivot lepdeo tih diplomata zivi u nekom bablu
ali je to cudno jer sigurno mnogo putuju
Ko su oni, a ko mi?Stvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidova
pa sta znam.... Japan, Singapur, Juzna Koreja, Australija, Kanada su jednako ako ne i vise uredjeni od EU.Potpuno je tačno rekao da je EU najbolje mesto sveta za život.
ja imam vetji hurac otebeMeni Vesna S. iz SuperVera
Ali ne gleda me dok skenira, izgleda da ne swinguje u tom smeru