Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno je rekao da smo dzungla, oni bastica a svi ostali dzungla i dzungla hoce da dodje u basticu ali basticu ne treba ogradjivati zidovima jer nema dovoljno visokih zidova

Да, то је каталонска комуњара са комплексом више вредности.

Зато је дан када су снаге Свемоћног Хуан Карлоса изгазиле коњима покрет "За Неовисну руску колонију Каталуњу" био један од најлепших дана у повијести.

Да, то је каталонска комуњара са комплексом више вредности.

Зато је дан када су снаге Свемоћног Хуан Карлоса изгазиле коњима покрет "За Неовисну руску колонију Каталуњу" био један од најлепших дана у повијести.
Zar se ne može reći da je EU organizovana tvorevina, dakle metafora je da je bašta manikirana

Tebe ubija iznutra što je Azija prišt na bulji, a Svemoćna EU najblaže rečeno Bašta Raja

Да, наиме када критикујемо нашег Назадног Бумер Деду Јусуфа Борељића, то морамо радити нежно и унучки, као када ја Мами објашњавам да је Клутлер у ствари Сатана.

Не смемо дозволити гласовима Комунистичке Партије Кине и Сатанистичке Партије Русије да отму бумерско не-воукештво наших дедова да тиме докажу "Да су Европљани фашисти, и ви вјешате црнце мои ви!".

Већ њима морамо рећи:

Европа је рај
Тајван је почасна Европа
Живела Мати Пелосија, фурија Евроатлантства

А онда можемо Деда Јусуфу да шапнемо: "Спреми се на црно праунуче".

sad ti preslusavam Fredijevog najautenticnijeg kaverovaca

Не знам, мене не ради тај Фреди. То ми је много пре мог времена.

Ја рецимо волим да слушам Бритни Спирз.

Да ли си знао да сам 2002. имао ЦД "...Baby one more time" који ми је поклонила другарица из Београда?

Са њом сам се 1997. играо са "Поли Покет" играчкама.

ЛОЛ, замисли да сам ја био православни русофил у једном тренутку (2011). Комедија!

Ово је најбоља нумера са те плоче, ова са Крављим Звоном на почетку.

После су снимили неки "секси" ремикс са Сабрином Вештицом Тинејџерком, који је био више у техно-денс фазону али ја више волим ову верзију са Крављим Звоном.

Не знам, мене не ради тај Фреди. То ми је много пре мог времена.

Ја рецимо волим да слушам Бритни Спирз.

Да ли си знао да сам 2002. имао ЦД "...Baby one more time" који ми је поклонила другарица из Београда?

Са њом сам се 1997. играо са "Поли Покет" играчкама.

ЛОЛ, замисли да сам ја био православни русофил у једном тренутку (2011). Комедија!
Dobro, bar si napustio tu fazu, bolje da si ranije prelezao to nego da se patis u poznim godinama, kao Dejv Rubin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back