AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 39.496
Klošuše, miči tog subhumana sa mog ekrana
Ни за тигањ..... ни за зуб ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klošuše, miči tog subhumana sa mog ekrana
Penzioneri kojima ne treba ustajati u busu, part 1
A jbg, ne treba da se ljutimo na roditelje zbog tako nekih stvari, njihovi neuronski putevi su vec previse zacementirani da bi se desila bilo kakva realna promena u tim godinamaМама је опет имала релапс.
Кад смо недавно причали открила ми је да и даље воли клутина, те да ме је лагала кад је потврђивала моје пљување истог да би ми удовољила.
Стравично.
Znaš sevdalinku "I need a doctor to give me some therapy" od benda Heltah Skeltah
stalno mi je u glavi ovo: "juuuuu nid tu si a terapist, ja bam"
A jbg, ne treba da se ljutimo na roditelje zbog tako nekih stvari, njihovi neuronski putevi su vec previse zacementirani da bi se desila bilo kakva realna promena u tim godinama
Znaš sevdalinku "I need a doctor to give me some therapy" od benda Heltah Skeltah
Radiću na novim gradovima u kojima se može Ćiveti kad nađem vremenanisi ni ti looda
zanimljivi komentari ispod
Zašto si rusopobegla sa teme "The Rise and Fall of Bitcoin""neka se samo oni zayebavaju, kad Plutin pritisne dugme
zanimljivi komentari ispod
"četnički Šerlok"
"neka se samo oni zayebavaju, kad Plutin pritisne dugme
say what?Zašto si rusopobegla sa teme "The Rise and Fall of Bitcoin"
Zašto si rusopobegla sa teme "The Rise and Fall of Bitcoin"
brata i ćaleta?Kako da odvratim oca i ćaleta da ne sprcaju dragocene eure u neki raspali kripto koji sad vredi jedan cent
brata i ćaleta?
srećom pa je kangaroo treasure zapalioĆale mi previše veruje internetu

Pa, reci im da te cene obično imaju prostora da padaju na još niže decimale.Kako da odvratim oca i ćaleta da ne sprcaju dragocene eure u neki raspali kripto koji sad vredi jedan cent
srećom pa je kangaroo treasure zapalio![]()
https://forum.krstarica.com/threads/bitkoin-propao.959547/page-7say what?
inače, zvuči bolje... što si rusbegla?