Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2FC1E83A-874E-4F51-9DE1-F129A1904BF7.jpeg

On name.

Brate @Nosferatu___2 , pa ova žena je još više hot u rl

Да, њен рани рад је био у серији "Бејтс Мотел". Ту сам се скроз заљубио у њу. Успела је да уведе лик веселе миленијалке у устајалу сагу о Норман Бејтсу која мирише на прашину и формалин. Уз њу је замирисао на Pumnpkin Spice Late. Заједно са Нормом је направила Пинтерест страницу за Мотел. Ложила се и на Нормана и на Брата. Имала је цистичну фиброзу, и возила наранџасту оригинал фолцика бубу.

"Ово је Жена Мог Живота", помислио сам тада.

А данас је Једина Права Краљица Вестероса.

Стварно, ако ниси гледао Бејтс Мотел, исплати се. Због ње и Вере (Фармиге).

Poslednja izmena:
Да, њен рани рад је био у серији "Бејтс Мотел". Ту сам се скроз заљубио у њу. Успела је да уведе лик веселе миленијалке у устајалу сагу о Норман Бејтсу која мирише на прашину и формалин. Уз њу је замирисао на Pumnpkin Spice Late. Заједно са Нормом је направила Пинтерест страницу за Мотел. Ложила се и на Нормана и на Брата. Имала је цистичну фиброзу, и возила наранџасту оригинал фолцика бубу.

"Ово је Жена Мог Живота", помислио сам тада.

А данас је Једина Права Краљица Вестероса.

Стварно, ако ниси гледао Бејтс Мотел, исплати се. Због ње и Вере (Фармиге).

Da, imam Bejc motel u listi za gledanje poodavno, ali kao i ostalih 30+ serija, ne stižem da pogledam jer sam sporać

Da, imam Bejc motel u listi za gledanje poodavno, ali kao i ostalih 30+ serija, ne stižem da pogledam jer sam sporać

Супер је, мислим Хотел и Кућа су ту, али су их сместили у Орегон, на сиву мистичну обалу, а изместили из мексичке пустиње, и смештен је у 2013.

Норма је згодна жена од 40 година, прави супер мафине, увек је дотерана, носи цветне хаљине, и урадила би све за свог сина.

Норман је помало заштићен дечак који је близак са мамом, али није монструм.

Дилан је Нормин син из првог брака и бунтовник без разлога.

Ема је Норманова другарица из одељења која помаже око фејсбука и пинтереста мотела и заједно са Нормом бира постељину и ради на рецепцији.

Конфликт прве две сезоне нема ништа са причом из "Психа", него је слатка америчка драма-сапуница о томе да су се Норма и Норман уселили у неки градић који је центар трговине дрогом, и онда они као власници Мотела постану умешани наравно. Скроз заборавиш да у једном тренутку треба да се догоди "Психо". И кад се догоди сломи ти срце јер си се заљубио у њих.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back