- Poruka
- 18.989
Recimo dobar primer je da ako suviše otvaram flaše rukom, onda me posle satima boli rukaNeko te bocne ti prsneš itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo dobar primer je da ako suviše otvaram flaše rukom, onda me posle satima boli rukaNeko te bocne ti prsneš itd
Pad na trticu i momenat shvatanja da ne može da ustane
A likovanje incela nisam ni videla, niti me zanima, nebitni faktori
Daj stvarno malo duvaj dim u buljson femoida, nemaju dovoljno moći u dating marketu
Da, ja sam više self-hating dama.Znaš da sam ti ja bio incel u mladosti. Tj. možda ne baš incel, ali def nisam voleo femiljare.
A sad sam postao jedna, šta ti je život
Da, video sam, strašno. Reci skočiš na neke sunđere misleći da ništa ne može da ti se desi i ono slomiš trtičnu kost, brutalno.
Ljudi nisu verovali da joj nije dobro.
Još bole ligamentišutnem woofer
Jeste, ona je tako malo telesno-tečnasta
Najjaci car, prelep aksenatŽelim da ovaj deda napravi kasetu za uspavljivanje odraslih beba (30+)
Želim da ovaj deda napravi kasetu za uspavljivanje odraslih beba (30+)
Да, њен рани рад је био у серији "Бејтс Мотел". Ту сам се скроз заљубио у њу. Успела је да уведе лик веселе миленијалке у устајалу сагу о Норман Бејтсу која мирише на прашину и формалин. Уз њу је замирисао на Pumnpkin Spice Late. Заједно са Нормом је направила Пинтерест страницу за Мотел. Ложила се и на Нормана и на Брата. Имала је цистичну фиброзу, и возила наранџасту оригинал фолцика бубу.
"Ово је Жена Мог Живота", помислио сам тада.
А данас је Једина Права Краљица Вестероса.
Стварно, ако ниси гледао Бејтс Мотел, исплати се. Због ње и Вере (Фармиге).
Jel Žižek na spidu il je on takav generalno?
Ima malo čudne tikove
Da, imam Bejc motel u listi za gledanje poodavno, ali kao i ostalih 30+ serija, ne stižem da pogledam jer sam sporać