Bitkoin propao.

Ne pitam Kako u smislu načina nego po kojoj logici- kad je nešto ćto je vredelo par desetina ili par stotina evra otišlo na par desetina hiljada. Pa da je nešto prodao nešto ostavio opet je u plusu
Ako je neko kupio Bitkoin na $1000 pa prodao na $6000 on jeste ostvario $5000 ali prevarom.

Tako što je utrapio nešto bezvredno (Bitkoin) drugom zaljubljeniku u Bitkoin, a koji je izgubio $6000 i postao Bagholder.

Ako je neko kupio Bitkoin na $1000 pa prodao na $6000 on jeste ostvario $5000 ali prevarom.

Tako što je utrapio nešto bezvredno (Bitkoin) drugom zaljubljeniku u Bitkoin, a koji je izgubio $6000 i postao Bagholder.
A FOREX berza se razlikuje po čemu tačno?

Ostani siromašna babo, sve sam pisao na ovom forumu i svako je mogao da prati moj put od samog početka u kriptu, da uđe u rizik sa mnom, vidi kako zarađujem big bucks i pridruži mi se u tome. Ko je bio pametan uradio je to, ko nije uzimao je tvoje lajanje u obzir i ostao siroma ko i ti.

Nije to prevara-sama ekonomija tako funkcionise-da predvidis, pravilno procenis vrednost NECEGA-bilo cega! Da kupis povoljno a prodas po dobroj ceni.

Nije to prevara-sama ekonomija tako funkcionise-da predvidis, pravilno procenis vrednost NECEGA-bilo cega! Da kupis povoljno a prodas po dobroj ceni.
Ali ako tebi neko proda Cipele, i pretpostavimo da si ti prezadovoljan njima, to što je prodavac dobio 100 evra uopšte ne znači da je prevara.

Jer ti ovamo stvarno hodaš u cipelama i tome slično, i crpiš dikretnu upotrebu

A FOREX berza se razlikuje po čemu tačno?

Ostani siromašna babo, sve sam pisao na ovom forumu i svako je mogao da prati moj put od samog početka u kriptu, da uđe u rizik sa mnom, vidi kako zarađujem big bucks i pridruži mi se u tome. Ko je bio pametan uradio je to, ko nije uzimao je tvoje lajanje u obzir i ostao siroma ko i ti.
Forex se razlikuje po tome što Devize stvarno nešto znače ljudima.

A inače ja nisam siromašna već naprotiv Najbogatija Žena Sveta
3A94C321-C36A-4B4C-A7FB-42C33CF22E85.jpeg

Kad je bio Bitcoin 200 dolara rekli so propao je, puko balon. Kad je bio 300 dolara rekli su propao je , puko balon.
Kad je bio 1000 dolara rekli su, to je to propao je puko balon. Kad je bio .... vlak ga oteo.
A onda se vrati pod 5000 dolara i kažu, propao je puko balon. I opet on ide i vlak ode više od cijeloletne minimalne plate.
Kažu, tako. Ima 56 milijuna i više milijonera na svijetu a Bitcoina najviše 21 milijuna. Što znači ako svak od tih milijonera hoče imati barem jedan Bitcoin ne može ga imati. Ako je bitcoin sentimentalno i filozofsko gledano prva širom svijetu poznata slika u svome svijetu (kripto novac). Onda po kojoj logici bi ta slika imala nikakvu vrijednost a slike koje su nastale po njoj imale bi vrijednost? Kaže se, da može imati neprecenljivu vrijednost i to takvu, da ni jedno takvo nije poznato i bilo toliko vrijedno, koliko može nekad biti vrijedan Bitcoin. Kad gledamo is te perspektive onda se 20000 dolara, pa čak i 100000 dolara za jedan Bitcoin kaže kao nešto totalno jeftino i ljudi možda kroz nekoliko godina ili desetak ili više bi ubijali, sve bi dali, da bih mogli biti u našim vremenima. Kao oni, koji su več prošli nešto u tome i vidjeli su bitcoin po centima ili po 10, 20, 30 dolara na Bitcoin a onda su ga gledali na 50 tisuča a svaki dan imaju i čeka ih umorna priča KUČA POSAO i lažan prijatelj država koja im krade na svkom koraku i to kao kroz neki izmišljen legalis.

Tako ide cijena ili NIŠTA za Bitcoin ili NAJVIŠE.

Odbij od tih miliJonera Dzegi, moze ali nece.
Ja nesta razmisljam da kupim, pa da ih zakopam, ako ne u bastu, a ono barem u saksiju.
Kad ljudi razmišljaju da bih kupili drugi to več urade. Kad prvi smisle, da če kupit i kupe onda drugi prodaju. Onda sve padne i prve grabi panika i prodaju pod cenu nabavne, a drugi opet jeftino kupe.

Back