- Poruka
- 41.996
Ja mislim da bi Pti ti ber rekao:"Treba ti Enormno veliki penis i keš"Ja se recimo skoro nikad ne prehladim vec mi iskoci groznica.
Dobro to je drugacija situacija.
Ali hocu da kazem da ja ne reagujem emotivno ali mi se telo raspadne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da bi Pti ti ber rekao:"Treba ti Enormno veliki penis i keš"Ja se recimo skoro nikad ne prehladim vec mi iskoci groznica.
Dobro to je drugacija situacija.
Ali hocu da kazem da ja ne reagujem emotivno ali mi se telo raspadne.

We disagree.ni1 ni2
nemeremo biti nazadno drustvo koje lose leci jos gorim
znaci polno sakacenje nie opcia
niti smrdna kazna
zabrinjavajutja je tjinjenjitza da je narod toliko puko
da kad se nesto desi tek onda vidis koliko zapravo ima bolesnog naroda
ovai bi klao
ovaj bi seko
ovaj bi vesho
ovaj bi nabijao strejndz obdzekts u duppe
malo je iznever sta sve chuchi u ljudima koji sebe smatraju normalnim
kada se neko dehumanizuje takvim postupkom i kad moralne kocnice popuste
da ti vidis sta sve tjivi u ljudima
po menie iedan cilovatelj mnogo manji problem od recimo 20k ljudi koji u povoljnim uslovima pokazu svoju pravu prirodu sa nabijanjem bodljihave tjice u duppe i tako dalje a i sire
Smrdne Injekcije su danas.ctvarno je malo spuki to sa klanjem vesanjem davljenjem i nabianjem zitze u duppche
msm da ipak egzekucija treba da bude profesionalna i po protokolu
znaci streljacki vod
ipak smo u 21 vehu
Nakon 1-2 sexića u takvom stanju se brzo zaspiDa, taj osecaj istovremene preumorenosti i nervne napetosti, taman toliko da ne mogu da radim nista osim da lezim, a nisam u stanju da zaspim. Kao neka Tantalova muka.
ne snam dragi smorishaSmrdne Injekcije su danas.
Nije vešanje
Ti si Prava Dušica od Čovikane snam dragi smorisha
ne mogu da razumem da se neho bavi time
svane lep dan
i umesto cvece nebo sunce neko razmizlja o vesanju i nabijanju bodljikave tjitze u duppe
rim je i propao mili moiWe disagree.
Rim je nastao i na silovanju Sabinjanki i na osveti zbog silovanja uzorne Rimljanke genocidom nas Etrurcima.
Ali opet je mnogo odvratno.
ali ima i dosta smrduljkastih indijiki sa upitnom telesnom higienom :OTi si Prava Dušica od Čovika
Real Peach of a Man.
Jbiga šta da ti kažem sigurno znamo da je World cruel.
I da je puno crnjaca sa boževima što bi da skidaju patike ljudma a i šire.
Nakon 2 iljade godina robovladanja.rim je i propao mili moi
sa jedne strane imam velihe simpatie prema ustrojstvu rimaNakon 2 iljade godina robovladanja.
Jeri si gledala seriju Devs?
Da li se većina ljudi u glazbi, pogotovo muškog roda, previše ulizujem u tim pjesmama...evo konkretno ...ludi kamen....cuvat cu te , volet cu te na kraj sveta vodit cu teBilo bi kul da je paganizam.
"Ne perite je! Nek je prava Ciganka!"ali ima i dosta smrduljkastih indijiki sa upitnom telesnom higienom :O
- Mudrac zvani Zmaj od Šipova 
Nisu svi Ramštajn da pevaju kako mrze žene i neće u brak i ubijaju ženu udavaču koja "im otela drugara" u svom spotu.Je li u pitanju opecnito preveliko i neumjereno ulizivanje ženama?
promakla ti je sustinaDa li se većina ljudi u glazbi, pogotovo muškog roda, previše ulizujem u tim pjesmama...evo konkretno ...ludi kamen....cuvat cu te , volet cu te na kraj sveta vodit cu te
Ili ono dao sam ti dušu, srce sam ti dao
Ili disem za tebe i slicno
Je li u pitanju opecnito preveliko i neumjereno ulizivanje ženama?
pa tjoetje moderno drustvo egzistira na fundamentima rimaNakon 2 iljade godina robovladanja.
Metalika isto ima dobre tekstove. Ovo na primer.Je li u pitanju opecnito preveliko i neumjereno ulizivanje ženama?

de si veshtice <3Nisam znala sa je Cara Delevingne podrzala proteste, lutkica
Nemoj da si Mistik sa Politike.pa tjoetje moderno drustvo egzistira na fundamentima rima
relikti su prisutni u svim sferama tjivota
mislis da sada nisi rob >? ehe hehe he

Ma, Naravno da nije problem u tome da se iskazuje ljubav kroz pjesme, no baš kao što je netko i napisao u međuvremenu, neki od njih takve pjesme rade zbog novca, ili zbog zavođenja.Nisu svi Ramštajn da pevaju kako mrze žene i neće u brak i ubijaju ženu udavaču koja "im otela drugara" u svom spotu.
Svim pjevačima je stalo da zarade keš.
A ako već želiš drugačije tekstove probaj nešto od hard rok ili metala. Iron Maiden. Mejdeni pevaju o svačemu. Samo ne o ljubavi.