Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot 2022-12-25 163308.png

evo ga

A citam po netu kako je kad se desi amonijak leak u Americi npr. Vlasti idu od kuce do kuce da provere zdravstveno stanje gradjana. U Pirotu im rekli da zatvore prozore i ne izlaze napolje i da ce do sutra sve biti ok.
51 osoba zvanicno hospitalizovana.
Cirkus.
Прљава сатанистичка Америка.

Ja msm da je uzrok bogacenja uvek nesto drugo (IQ, prodornost, genetski predisponiran karakter)

Jeste moj penist. Pogledajmo samo Maska. IQ - ispod proseka, prodornost - nepostojeća, genetski predisponiran karakter - lik je autista, etc...

Dakle, teorija da su milijarderi redom neki superljudi pada kao kripto u 🗑️

U stvarnosti, daleko češće su to neki fobosi koje je usralo u životu.

Iscurelo ko zna koliko amonijaka u Pirotu, niko nista, opustencija. Ljudi ne znaju kako da se zastite, tragaju za informacijama po drustvenim mrezama.
Amonijak, koji je Vracarskim tunelom trebao do Sapca da se preveze.
Crkotine usmrdele.

Је ли у питању отров за неке малигне фабрике Друга Шија?

У стварни СНС-а?

prvo sam ja kao dosao dosao
i onda nie bilo parkinga
pa sam kao malo pizdeo
pa me je ona zvala
pa sam ja rekao
jebemtizeno maiku koia budala jos tjivi kod tu
pa sam onda dosao
pa cmo pili vino da nam bude fino
a pre toga sam dobio papuche roze boje u oblicju zeceva
i onda cmo se harali i popili 3 flase vina
ja dve ona pola i ostalo pola retjemo
i malo cmo pusili tajsi
u susstini bilo je tri sehsa

Jeste moj penist. Pogledajmo samo Maska. IQ - ispod proseka, prodornost - nepostojeća, genetski predisponiran karakter - lik je autista, etc...

Dakle, teorija da su milijarderi redom neki superljudi pada kao kripto u 🗑️

U stvarnosti, daleko češće su to neki fobosi koje je usralo u životu.

Милијардери су синови милионера који су успели да умноже породично богатство. За стварање толико пара су потребне генерације.

Једини период у историји када је благо натпросечан човек могао да скочи у високу класу је било у време америчког Гилдед Ејџа.

Тада су новоосвојени природни ресурси на западу претворени у доларе,

и ако си био бели мушкарац вишег образовања са добрим знањем енглеског, могао си да се обогатиш рађењем неког занимања које је финији занат. Пара је било пуно, конкуренције мало, одговорности нимало, па ако си био инжињер, архитекта, лекар, правник, зубар, уз нешто мозга и нешто муда постао би нешто као данашњи милионер од свог рада. После си могао да улажеш и постанеш још богатији.

Доста таквих је 1929. изгубио богатство, а ко није доживео је да су му потомци данас милијардери.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back