gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali meni je bila šokantna ideja da neko može da gine zbog ružne žene, pošto je poznato da je u žena lepota najveća vrlinaa on je kao lep
Ne mogu da nadjem klip ali isto sam bila zacudjena u jednom slucaju.Da, ali meni je bila šokantna ideja da neko može da gine zbog ružne žene, pošto je poznato da je u žena lepota najveća vrlina
A film mi pokazao da izgleda da može
Imam ja niz 1/10 simpatijaDa, ali meni je bila šokantna ideja da neko može da gine zbog ružne žene, pošto je poznato da je u žena lepota najveća vrlina
A film mi pokazao da izgleda da može
Da, možda je zbunilo što sam napisala kahva, pa je mislila da se radi o nekom KakaovcuJel to hladno na nekoj temi dole Džeg pomenula kafu, i žena je pitala gde se to kupuje
Ha ha ha ha *demonski smeh*
Idem prileć...
Nemoj, daj nam jos malo kalorija.Ha ha ha ha *demonski smeh*
Idem prileć...
Da, on je vrhunski, samo čujem da je prenizljakSad tražim imaju li dobri tribjuti za Iana Somerhaldera
Ako je za damu 175.9 cm prenižljeDa, on je vrhunski, samo čujem da je prenizljak
Pa okej hajde može mu otpisati na lepotuAko je za damu 175.9 cm prenižlje

Znači ja koja spavam s neopranim i debelim kamiondžijama posedujem veće femme karakteristikeTa sklonost muškarcima lepim kao lutke mi je zaista muška karakteristika
On mi je isto masivan crush, rejtujZnači ja koja spavam s neopranim i debelim kamiondžijama posedujem veće femme karakteristike
Izgleda da Bajagah ne svira nigde za NG![]()
Babelj je bio omiljeni Kišov pisac.Sad ti Crvenu Konjicu
Blah.On mi je isto masivan crush, rejtuj