gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Ali kako ja prolazim sa 1500-2000 bez gubitka tezine?Moj maintenance je ~2600
I onda ja kad budem u deficitu na 2000, topim se kao Čoko Moko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kako ja prolazim sa 1500-2000 bez gubitka tezine?Moj maintenance je ~2600
I onda ja kad budem u deficitu na 2000, topim se kao Čoko Moko
To je i jedini način da nova kilaža bude održiva. Predlažu se čak tzv. diet breaks, npr 2 nedelje deficit, 1 nedelja maintenancemesecima tako da izigravaš budaluh
Ne ideš u trt na vašarAli kako ja prolazim sa 1500-2000 bez gubitka tezine?
Ali nakon operacije sam morala da slogiram organizam.Izvini Nona, ali to je kalorijski unos za osnovnoškolca i odličan put za poremećaj ishrane
Vidiš da se tako upada u binge-restrict ciklus
Sta ce ti cizme?Jao svuda vidim te dzombe.
Bukvalno ne znam kakve cizme da kupim.
Da li u skladu sa godinama neke bakutanerske ili neke koje se slazu sa mojim mentalnim godistem koje kaska 15 godina za stvarnim.
Nekoliko mogućih objašnjenja:Ali kako ja prolazim sa 1500-2000 bez gubitka tezine?
Podigni kalorije, VERUJ MI.Ali nakon operacije sam morala da slogiram organizam.
Morao je neki sok da se desi. Iako sam sokirala najvise kosu koja mi je dosta opala.
Nisam imala konzistentnost ali svaki mesec je bar 1/3 bila na 1200 i zaista sam spustila kilazu.
Medjutim moram jos.
1. Imam fizicke aktivnostiNekoliko mogućih objašnjenja:
1. Slabo si aktivan
2. Imaš poremećaj štitne žlezde, koja ume da obori metabolizam i do 25%
3. Naprosto pogrešno procenjuješ kalorije. Bez unošenja bukvalno svakog grama u traker, ne znaš koliko zapravo kalorija jedeš, jer su ljudi veoma loši u intuitivnom procenjivanju kalorijskog unosa.
Najverovatnije pod 3.
Da ja sam bas pala u depresiju kad sam pocela da merim hranu. Prosecan covek apsilutno nema predstavu sa kojom lakocom mozes da natuces 4000 kalorija.3. Naprosto pogrešno procenjuješ kalorije. Bez unošenja bukvalno svakog grama u traker, ne znaš koliko zapravo kalorija jedeš, jer su ljudi veoma loši u intuitivnom procenjivanju kalorijskog unosa.
Da, ali da li si primetila kako najukusnija hrana ima najvise kalorija (gram Cacikija = kila brokolija)Da ja sam bas pala u depresiju kad sam pocela da merim hranu. Prosecan covek apsilutno nema predstavu sa kojom lakocom mozes da natuces 4000 kalorija.
Meni je prijalo da sve unosim u Carbon, baš sam naučila svoju hranu, i stekla predstavu šta je koliko kalorija, proteina, tačno videla koliko mogu da jedem a da imam rezultate, a kada stagniram, demistifikovala sve.. sad me je to malo smoriloDa ja sam bas pala u depresiju kad sam pocela da merim hranu. Prosecan covek apsilutno nema predstavu sa kojom lakocom mozes da natuces 4000 kalorija.
to me jako zanimaDa, ali da li si primetila kako najukusnija hrana ima najvise kalorija (gram Cacikija = kila brokolija)
Da, to je užasno.Da, ali da li si primetila kako najukusnija hrana ima najvise kalorija (gram Cacikija = kila brokolija)
hei to nie lepoMislio sam da kazem: dzeg pusi kurâc ali vidim da je banovan, tako da:
Pusi kuraç dzeg.
"usitnim"I usput shvatila da mogu da jedem apsolutno SVE ako dobro izbudžetiram
Jedan eurokrem 560+ kalorijaDa ja sam bas pala u depresiju kad sam pocela da merim hranu. Prosecan covek apsilutno nema predstavu sa kojom lakocom mozes da natuces 4000 kalorija.
tupane hlupane dieta nie gladovanje vec promena rezima ishraneJa sam uvijek vjerovao u postepeno smanjivanje hrane i mrsavljenje vremenom.
Recimo neko pocne da unosi 20% manje hrane i nakon par mjeseci smrsa x kilograma.
Ne vjerujem u dijete, jer ljudi mozda primijene neku dijetu ali na samo xx dana, nakon toga se vrate 'uobicajenoj' ishrani.
Dijeta forever.
pa ko kaze klotPa ne jede se povrće klot, koji još luđak jede klot brokoli
Svinjetina ti smrdi?to me jako zanima
Kako se stvara ukusnost? Zasto je masno ukusno?
Mislim da je delimicno i stvar navike.
Ja kad sam bila mladja volela sam svinjetinu.
Medjutim, danas mi svinjetina smrdi.
Brokoli, ipak, nije ukusan ni u jednom scenariju (osim krem supa).
A njemu sam najvise u zivotu davala sanse.
Zdravo>ukusno.pa ko kaze klot
kad vidim brokoli na tanjiru izgubim apetit
sa velicinom istog opada apetit srazmerno
To je naprosto netačnoZdravo>ukusno.
Pa nemoi ga jesti, niko nije crk'o od nedostatka brokolijapa ko kaze klot
kad vidim brokoli na tanjiru izgubim apetit
sa velicinom istog opada apetit srazmerno