gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je, jeri ima neki Kisov tekst o njemu?Babelj je bio omiljeni Kišov pisac.
Nisam siguran, mislim da ne, morao bih da pogledam u Kišovim esejima.Dobar je, jeri ima neki Kisov tekst o njemu?
Uvek bila.Bas si neukusna.![]()
Mleko je tu đene-đene, ali svakako heljda i med su ok. Što to radiš? Imaš neki zdravstveni razlog, ili prosto hoćeš tako da se hraniš?Ok, danas sam planirala da pravim palačinke od domaćeg heljdinog brašna, mleka i meda, kokosovog ulja etc. Ali zdravo plus preslatko![]()
Pa nije bas, ima dobrih momenata.Uvek bila.
Preseravanje.Ok, danas sam planirala da pravim palačinke od domaćeg heljdinog brašna, mleka i meda, kokosovog ulja etc. Ali zdravo plus preslatko![]()
Ako je neukusna nova reč za ukusnaBas si neukusna.![]()
Moguće. Ja nisam videla nijedan. Ali pretpostavljam da je to stvar percepcije i ličnih sklonosti.Pa nije bas, ima dobrih momenata.
Mozda krije dobre osobine kao zmija noge.Moguće. Ja nisam videla nijedan. Ali pretpostavljam da je to stvar percepcije i ličnih sklonosti.

Teško.Mozda krije dobre osobine kao zmija noge.![]()
koliko mi ides na hurSad ti sednem da pojedem Karadjordjevu i oblik me podseti na pendrek Karadjordjevica Aleksandra i batine koje su dobijala moja sabraca iz Domovine. Pustim unutarnju suzu i pojedem sniclu.
Jel onu pilecu iz maksija sto je na akciji ovih danaSad ti sednem da pojedem Karadjordjevu